Sheraton Jumeirah Beach Resort - Sommer 2020

 • • Lige ved stranden
 • • Spa på hotellet
 • • Tilkøb helpension eller All Inclusive

Bo midt på stranden i et førsteklasses miljø på Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai. På hotellet findes et dejligt poolområde, fire restauranter og sportsaktiviteter. Hvis du vil opleve Dubai-området, venter populære “The walk” lige udenfor hotellet med et stort udbud af shopping og underholdning!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var mulighed for at sole sig på plænen eller stranden da poolen er i skygge indtil kl 14:0...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Når du bor på Sheraton Jumeirah Beach Resort bor du direkte på Jumeirah Beach. Hotellet, der er et af de ældste hoteller i området, har et skønt poolområde med separat børnepool i en stor have omgivet af palmer.

Sheraton Jumeirah Beach Resort har fire restauranter. På Palm Garden serveres buffet, ofte med forskellige temaer fra alle verdens hjørner. Ciao Restaurante har italiensk mad på menuen, mens du på Al Hadiqa kan smage libanesiske lækkerier. Restaurant The Peacock tilbyder kinesiske retter. Alle a la carte-restauranter kræver bordreservation. Der findes også en lounge og en bar. Underholdning og livemusik tilbydes ofte på hotellet.

Hotellet har en børneklub for børn mellem 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Flere gratis sportsaktiviteter såsom beach volley, squash og fodbold. Hotellets spa Armonia Spa tilbyder skønne behandlinger og massage mod betaling. Skønhedssalon. Gratis sauna og fitnesscenter som har døgnåbent.

Døgnåben reception og roomservice. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Fra hotellet er der ca. 4 km til Marina Mall og 25 km til det centrale Dubai. Det populære “The Walk” i marinaen ligger i gåafstand fra hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension. Helpension eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Palm Garden, kl. 06.30-11.00
 • Fredagsbrunch på restaurant Palm Garden, kl. 13.00-16.00
 • Frokostbuffet på restaurant Palm Garden, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet på restaurant Palm Garden, kl. 19.00-22.30
 • Alternativt kupon for 75 AED pr. voksen for at benytte nogle af hotellets a la carte-restauranter Ciao Ristorante Italiano kl. 18.00-23.30. Peacock kl. 18.00-23.30 og Al Hadiqa kl. 00.30-03.00. Reservation er nødvendigt i a la carte-restauranterne
 • Snacks og is i poolbaren Azure, kl. 11.00-15.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum fra kl. 12.00
 • 50% rabat på spa-behandlinger i Armonia Spa samt på ikke-motordrevet vandsport

Vær opmærksom på at Bliss Lounge, Al Hadiq og Moods Bar kun er for gæster over 21 år. Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det nødvendigt for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på hjemrejsedagen.

Værd at vide

 • Når du tilkøber helpension på Sheraton Jumeirah Beach Resort spiser du i buffetrestauranten. Du kan også nyde dine måltider fra en fast menu i den italienske eller kinesiske á la carte-restaurant. Ønsker man ikke at spise a la carte fra den faste menu, så kan man vælge fra den øvrige menu og få rabat på 100 AED på regningen. Den libanesiske restaurant indgår ikke i helpensionsudbuddet. Her betaler du prisen som står på menuen.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.