1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Nikki Beach Resort & Spa

  • • Et glamourøst strandhotel
  • • Lækker Beach Club
  • • Spaområde

Nikki Beach er et glamourøst strandhotel med udsigt over Den Persiske Bugt og Dubais skyline. Hotellet er elegant og enkelt med inspiration fra naturen. Her kan du se frem mod gourmetrestauranter, spaoplevelser og en afslappende ferie ved et sofistikeret poolområde.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 6,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nikki Beach er et elegant hotel med et stort poolområde med solstole og parasoller. Der findes også solstole i poolen og en jacuzzi-del. Bemærk at hotellet ikke har nogen børnepool.
Beach Club med sandstrand, pool, solstole og parasoller, der er gratis for hotellets gæster. Ved hotellets Beach Club findes også balinesiske solstole, swim-up bar, shisha-terrasse, lounge og en restaurant, hvor menuen er inspireret af hele verden.
Nyd en middag med smag af caribien på Restaurant Key West, der også byder på mange forskellige typer rom. Du kan også besøge Nikki Privé, som serverer moderne asiatisk mad eller Café Nikki, der er en bistro med lækre retter og smuk udsigt. Hotellet har også en natklub og roomservice døgnet rundt.
Gratis fitness. Spaafdeling med en tredje pool. Faciliteter og behandlinger er mod betaling. Vandsportsaktiviteter mod betaling. Med taxi tager det ca. 15 minutter til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.