1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Mövenpick Jumeirah Beach

  • • Nær stranden
  • • Tilkøb All Inclusive eller og halvpension
  • • Nær strandpromenaden The Walk

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Mövenpick Jumeirah i Dubai ligger lige ved den gode sandstrand. Lige om hjørnet ligger den berømte strandpromenade The Walk med masser af shopping og restauranter. Efter en god dags shopping er det tid til at besøge hotellets spaafdeling med skønne behandlinger.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Executive-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Pænt og rent, venligt og hjælpsomt personale hele vejen igennem, tryghed med vagterne, fin kommun...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Mövenpick Jumeirah i Dubai er perfekt for en kombination af storby og sol og strand. Her er et dejligt poolområde med solstole, parasoller og håndklæder. Gratis strandpakke som indeholder parasol, håndklæde og vand.

Her er 3 restauranter med varieret køkken, to barer og en coffeeshop. I buffetrestauranten The Talk serveres der morgenmad, frokost og middag. Restaurant Soul er en New York-inspireret a la carte-restaurant, hvor der serveres kødretter og andre lækkerier. For den sportsinteresserede er der West Beach Bistro & Sports Lounge som viser sportsprogrammer og serverer bistro-mad. Her kan du også spille gratis billard. Den berømte Mövenpick-is serveres med en god kop kaffe i Falls Lobby Lounge & Terrace. Du kan sidde inde i lobbyen med aircondition eller udenfor med udsigt over The Walk. Der er også en poolbar, hvor der serveres snacks og drikkevarer.

Gratis fitnesscenter og dampbad. Gratis wifi. Gratis bustransport til shopping centrum Mall of the Emirates (vi anbefaler at reservere plads inden). Frisør, massage og spabehandlinger mod betaling. Lille vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Morgenmad. Nytårsmiddag. Hel- og halvpension samt All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-11.00 i restaurant The Talk
- Frokostbuffet, kl.12.30-15.00 i restaurant The Talk
- Middagsbuffet, kl. 18.30-23.00 i restaurant The Talk
- Forfriskninger, øl/vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-24.00 i restaurant The Talk og poolbaren

Under ramadanen serveres alkoholfrie drikkevarer i restaurant The Talk og i poolbaren. Alkoholiske drikkevarer serveres da kun i West Beach Bistro & Sports Lounge kl. 19.00-24.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Dubai er i kraftig udvikling og der foregår meget bygningsarbejde. I området udenfor hotellet er der i øjeblikket bygningsarbejde, som kan virke forstyrrende. I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.