Media One

  • • Tilkøb halvpension
  • • Moderne og stilrent
  • • Gratis wifi for Apollos gæster

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Media One er et moderne hotel med en god beliggenhed i Dubai by, nær marinaen. Her bor du i stilrene værelser på et hotel midt i byens puls med natklubber, restauranter og Miami-inspireret loungebar ved poolen. Gåafstand til Dubai Marina Mall og metrostation.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det lå meget central
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Medie One er et farverigt og fint hotel med central beliggenhed i Dubai. Her findes alle forudsætninger for en dejlig ferie. Et poolområde med en stor terrasse med solstole og parasoller. I Coco Lounge, en Miami-inspireret loungebar ved poolen, kan du nyde noget koldt at drikke og en let ret.

På hotellet er der flere restauranter og barer. På restaurant Qwerty venter en spændende menu med retter fra hele verden. Her arrangeres ofte events, der omfatter alt lige fra Happy Hour til musikaftener. På café M er der lækker morgenmad og frokost og om aftenen er der fingermad og retter, der er perfekte at dele. På terrassen ligger baren Garden on 8, hvor der vises sport på storskærm og serveres lækre øl fra hanen. I espressobaren M12Go kan du nyde skøn kaffe. Højst oppe i bygningen er der en populær natklub, ON42.

Gratis wifi for Apollos gæster. Fitness-faciliteter. Vaskeservice mod betaling. Reception døgnet rundt. Frisør. Gåafstand til Barasti Beach, Dubai Marina, Dubai Marina Mall og Nakheel Metro Station. Musik og lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad (delvis buffet, delvis fast morgenmadsmenu). Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.