Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser i lyse farver og en fantastisk havudsigt fra balkonen. Værelserne ligger på 4.-14. etage. Der er en lille sofa, tv med satellitkanaler og væg til væg-tæppe. Ekstraopredning i sovesofa. En flaske kildevand leveres til værelset hver dag. Minibar, kaffe-/te faciliteter. Badekåber og tøfler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Fine familie-værelser med et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge og et opholdsrum med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Væg til væg-tæppe. Fladskærms-tv med satellitkanaler i soveværelset og opholdsrummet. En flaske kildevand, som levereres til værelset hver dag. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. To badeværelser med bad og separat bruser. To balkoner med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med havudsigt fra balkonen. Som gæst har du adgang til hotellets Executive Lounge på 24. etage. Tv med satellitkanaler og minibar. Væg til væg-tæppe. En flaske kildevand leveres til værelset hver dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Stort badeværelse med regnbruser og toilet. Balkon med havudsigt. Loungeservice: Morgenmad i loungen eller i den daglige restaurant, kl. 06.30-11.00. Snacks, kl. 15.00-20.00. Drinks til middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te/kaffe, juice og sodavand hele dagen. Gratis aviser og wifi.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Fine suiter med et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge og et opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Gæster i suiter har adgang til hotellets Executive lounge på 24. etage. Tv med satellitkanaler i både soveværelse og opholdsrum. Væg til væg-tæppe. En flaske mineralvand leveres til værelset hver dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad, separat bruser og toilet. Balkon med havudsigt. Loungeservice: Morgenmad i loungen eller i den daglige restaurant, kl. 06.30-11.00. Snacks, kl. 15.00-20.00. Drinks til middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te/kaffe, juice og sodavand hele dagen. Gratis aviser og wifi.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser med en fantastisk havudsigt fra balkonen. Værelserne ligger på etage 15.-20. Lille sofa, tv med satellitkanaler og væg til væg-tæppe. Ekstraopredning i sovesofa. En flaske kildevand leveres til værelset hver dag. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar, kaffe-/te faciliteter, badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.