1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med opholdsrum, dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning. Køkken med mikroovn, køleskab og vaskemaskine. Satellit-tv. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under to år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med opholdsrum med sofagruppe og spisebord, køkken samt 2 soveværelser. Det ene soveværelse har dobbeltseng og eget badeværelse, det andet soveværelse har to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning. Køkkenet er fuldt udstyret med mikroovn, køleskab og vaskemaskine. Satellit-tv. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under to år beregnes som person i ekstraseng
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng og lille sofaområde. Mulighed for ekstraopredning. Satellit-tv. Minibar mod betaling. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads, nogle værelser har havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.