1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection - Vinter 2018/19

 • • Stort spaområde
 • • Pools for store og små
 • • Nær stranden

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection har den bedst tænkelige beliggenhed ved Dubai Jumeirah. Her kan du tilbringe feriedagene ved et af de store poolområder - det ene passer hele familien med separat børnepool og vandrutsjebaner, mens det andet kun byder gæster over 18 år velkomne.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Club-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Næsten alt var virkelig godt!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection ligger med den bedst tænkelige beliggenhed lige ved Jumeira Beach og i gåafstand til Dubai Marina. Hotellet har et stort poolområde omgivet af palmer med separat børnepool og vandrutsjebane. Her er også et poolområde kun for voksne over 18 år med infinity-pool og havudsigt. Ved begge pools er der solstole, parasoller og poolhåndklæder. En poolbar og en loungebar ved poolen.

Hotellet har flere forskellige restauranter, både med buffet og a la carte, og med oplevelser fra hele verden, blandt andet en italiensk, en libanesisk, en thailandsk, et steakhouse, en britisk pub og en restaurant som tilbyder fiske- og skaldyrsretter (reservation er påkrævet for de fleste). Hotellet har flere barer med forskellige temaer, både inden- og udendørs, blandt andet en cocktailbar, en kaffebar og en isbar. Natklub.

Hotellet har et stort spaanlæg med behandlinger såsom massage, manicure og sauna mod betaling. Gratis fitnessfaciliteter. Gratis squash, beach volley, fodbold. Tennis og tennisudstyr mod betaling. Vandsportsfaciliteter såsom vindsurfing, dykning og vandski mod betaling. Skønhedscenter og frisør mod betaling. Gratis engelsktalende børneklub, for børn 4-12 år, i hotellets regi. Legeplads. Gratis wifi på hele hotellet. Souvenirshop og minimarked. Vaskeservice. Roomservice døgnet rundt. Gratis hotelbus til Mall of Emirates. Ca. 2 km til Marina Mall.

Måltider

Halvpension. I halvpensionen indgår morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet. Der er mulighed for at skifte buffeten ud med et måltid (fast menu) i en af a la carte-restauranterne Al Basha, Bamboo Kitchen eller Luciano's. Den faste menu inkluderer forrest, hovedret og dessert. Helpension mod tillæg (buffetmåltider til morgenmad, frokost og middag eller fast menu på a la carte-restauranterne).

Værd at vide

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckningen tilbagebetales depositum.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder