1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Jumeirah Zabeel Saray

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,7 / 10
Rengøring
 
9,7 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Martin,
Herlev

+
Alt var perfekt
-
Eneste lille minus er de meget høje drikkevarer priser, men det styrer i jo ikke

Bekræftet køb : 2019-02-13


10 ud af 10

,

+
Det var bare super
-

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

Mia,
Holte

+
Fantastisk service og flotte faciliteter
-
Måske var prisniveauet lidt højt på drikkevarer.

Bekræftet køb : 2018-10-21


10 ud af 10

Allan,

+
Fantastisk service og et prangende hotel. Meget venligt personale som var yderst serviceminded.
-

Bekræftet køb : 2018-05-02


10 ud af 10

Morten ,
Storvorde

+
Beliggenheden. Serviceniveauet
-
Maden lever desværre ikke om til den ellers høje standard og det fantastisk service niveau man ser alle steder. To gange måtte. I sende maden tilbage..1 gang var pizzaen ikke bagt færdig..2 gang var det slatne pommes frites. Ærgerligt når alt andet VIRKELIG spiller, og fungerer optimalt.

Bekræftet køb : 2018-04-02


10 ud af 10

Charlotte ,
Vejle

+
Det skønneste og mest vanvittigt luksuriøse hotel, vi har boet på til dato. Hold da op, hvor er alt bare betagende smukt og lækkert. Personalet er også helt i top, meget smilende, imødekommende og hjælpsomme. Så mange gode restauranter på såvel hotellet som rundt i byen, hvor vi kunne vælge imellem ca. 60 lækre restauranter til indtagelse af vores aftensmad. Hertil kommer vi snarest muligt igen, og så skal børn og svigerbørn også med!
-
I kan roligt gøre opmærksom på, at tilkøb af lounge adgang også inkluderer frokost i loungen mellem kl. 12.30 og 15.00.

Bekræftet køb : 2018-03-28


9 ud af 10

Kasper ,
Lange

+
Udsøgt service og glimrende restauranter.
-

Bekræftet køb : 2018-03-12


10 ud af 10

Rune,
København

+
Helt igennem et fantastisk hotel. Afstanden til byen er forholdsvis lang, men ellers var alt langt over forventning.
-

Bekræftet køb : 2018-02-26


9 ud af 10

,

+
Upea hotelli ja hienolla paikalla
-
Aamupalalla voisi tarjota kypsiä hedelmiä, ei raakoja!

Bekræftet køb : 2019-03-06


10 ud af 10

Maria,
Helsinki

+
Upea hotelli!
-

Bekræftet køb : 2019-02-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

7300 bedømmelser
Meget godt
 
5673
Godt
 
945
Middel
 
388
Mindre godt
 
159
Dårligt
 
135

5 nyeste bedømmelser

07-02-2019

Indlæg af Bestfriendintheworld Copenhagen

En bid af Paradis

Overdådigt hotel i bedste eventyrstil. Personalet er formidabelt serviceminded. Stranden er skøn, omend smertefuld at bade fra pga små hårde sten - eller snarere cementklumper. Den er jo menneskeskabt, og det kan mærkes. Udsigten fantastisk over turkisblåt vand til det vilde Hotel Atlantis, Palmens øvrige grene, Burj Al Arab og ind over Dubais skyline. Formidabel morgenmadsbuffet: husk at tilkøbe den i bookingen. Det koster kassen at købe den til på stedet. Og der er ikke rigtigt andre muligheder. - Mad og vine er meget dyre, og kvaliteten matcher ikke helt. 1600 kr for én gang blåmuslinger, en flaske af de billigste hvidvine, én kaffe og to drinks på på hotellets simpleste restaurant: strandbaren (Og denne simple middag kunne have været endnu dyrere. Husk at downloade 'isme by Jumeirah' app'en. Den gav os en gratis pizza her). 50 kr for en dåsetonic i minibaren. 100 kr for en milkshake på stranden. Og der er ikke andre steder at spise i nærheden. - Men stedet er fantastisk. Vi nød det i fulde drag. Og kommer gerne igen.

 
21-01-2018

Indlæg af lissifalkl Herning, Danmark

Lækkert hotel

Lækkert hotel beliggende yderst på det øverste blad af “The Palm” Dejlig mad og rigtig fin service. Helt i top til 5 stjerner - meeeen ikke megen sol ved pool og strand på denne årstid. Hotellet vender forkert i forhold til, hvilket også betyder at man ved stranden ligger med ryggen til havet. Ellers utroligt dejligt sted 😊

 
15-02-2017

Indlæg af Erik S Charlottenlund

DET FÅS NOK IKKE MEGET BEDRE

Et fantastisk hotel på ALLE områder. Det ligger højt på alle områder og niveauer. En dejlig oplevelse. Fantastisk stort velindrettet værelse med udsigt til fastlandet og alle byens skyskrabere, hvor ikke mindst viewet om natten er helt fantastisk. Især hvis man har fået et værelse med stor terrasse i den retning. Alt er 5 STJERNET. Sikkerheden. Der er en vagt eller en livredder på hvert et hjørne. Trygheden er stor. Personalets venlighed eminent. Det samme er servicen og kvaliteten på alt. Helt i top. Det er priserne også. Men sådan er det jo, hvis man vælger luksus. Men at en lille dåse cola fra minibaren skal koste 50 dkr. virker lidt voldsomt. Til gengæld kan man drikke al det mineralvand man orker. Det er inklusive. Og mere sundt :-) Det er nok derfor prispolitkken er sådan. Hotellet ligger lidt afsides ude på palmeøen. Til gengæld er der fri shuttle bus med mange afgange i løbet af dagen/aftenen. Fri spa, fitness og mange andre faciliteter. Det var dog lidt skuffende - når man nu er i Dubai - og der samtidigt er en stor international golf turnering *Race to Dubai' - at man ikke sender denne kanal på hotellet. Ej heller at der er en shuttle bus til golfbanen. Men alt i alt en stor oplevelse at bo på dette hotel.

 
25-07-2016

Indlæg af Japanskhave Smørum

Astrid

Et betagende hotel, super betjening, altid smilende og imødekommende personale, Store værelser med alt hvad man behøver. Gratis transport til byen, andet stop Hotel Midtinat, hvor du gratis kan sejle med "gondol" der er 3 km vandrute til diverse spisesteder, gratis hvis du bor på Zabeel Saray, det samme gælder Wadi Wild Waterpark.

 
20-04-2016

Indlæg af Ingolf G Århus, Danmark

LUKSUS & FORKÆLELSE

Så bliver det simpelt hen ikke bedre. ALT er pænt og rent og servicen er helt i top. Al personale er til for gæsten. Det kan anbefales at købe halv pension, for så kan der spises på hotellets restauranter + ca. 40 andre i Dubai. Genialt, så man ikke skal spise samme sted hver aften. Vil også anbefale opgradering til club værelse for så får du også frokost, afternoon tea samt fri bar daglig fra kl. 18-20. Eneste minus er prisen på øl, vin og spiritus. Det er vild dyrt. Pragtfuld have med pool og egen strand. Prøv det - du fortryder ikke.