Dukes Dubai

  • • Nær stranden
  • • Halvpension indgår
  • • Godt til børnefamilier

Dukes Dubai er et britisk hotel, der emmer af luksus og byder på en minderig ferie i det centrale Dubai. Hotellet ligger lige ved stranden og her er infinitypool, lazy river og meget god mad.

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotelbygningen består af to tårne, hvor hotellets værelser er i det ene tårn og i det andet er der lejligheder. Hotellet har en infinitypool ved stranden med børnesektion og lazy river. Gratis solstole og parasoller ved poolen og stranden. Indendørs pool på 14. etage med panoramaudsigt, solstole og poolbar.

På hotellet kan du spise klassisk britisk mad på Great British Restaurant, prisvindende kødretter på West 14th eller nordindiske smage fra internationalt kendte Khyber. Her er også en champagne- og telounge samt en cigar- og whiskybar.

Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice. Skønhedsbehandlinger. Frisør. Vaskeservice. Legeplads. Receptionen har åben døgnet rundt. Gratis hotelbus til Mall of the Emirates og Marina Mall.

Måltider

Halvpension. Nytårsmiddag (31/12). Helpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Halvpension består af morgenmadsbuffet og frit valg mellem frokost- eller middagsbuffet (undtagen 14. februar, hvor halvpension inkluderer morgenmadsbuffet og frokost samt 25. december, hvor halvpension inkluderer morgenmadsbuffet og middag). Måltidsbuffetterne serveres på Great British Restaurant. Du kan vælge istedet at spise 3-retters middag fra fast menu på den indiske restaurant Khyber. Der er også mulighed for at spise middag på det amerikanske steakhouse West14. Her fratrækkes der op til 150 AED pr. måltid for voksne og 75 AED pr. barn op til 12 år.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2019 kan man ikke tilkøbe helpension.