Hilton Dubai Al Habtoor City

  • • Spa på hotellet
  • • Tæt på Dubai Mall
  • • Tilkøb halvpension

Elegante Hilton Dubai al Habtoor City er perfekt beliggende for dig, der både vil nyde ferien ved det store poolområde og besøge det berømte shoppingområde Dubai Mall. Hotellet har mange forskellige faciliteter både til store og små gæster, og når det er middagstid, er der flere a la carte-restauranter på hotellet. Glem heller ikke at hotellet har en skøn spa, hvor du kan forkæle dig selv.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Servicen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 km
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Dubai al Habtoor City (tidl. The Westin Dubai al Habtoor City) er et elegant hotel i det centrale Downtown Dubai, som passer perfekt til dig, der både vil have byen tæt på men også slappe af ved poolen. Hotellet har et stort poolområde med flere pools, heraf en separat børnepool. Poolbar, som tilbyder enkelte retter og snacks. Solstole og parasoller.

På hotellet er der også flere restauranter. Cocktails og snacks venter på Blinq, mens du kan nyde en sæsonbaseret buffet på The Market, hvor morgenmaden serveres såvel som resterende måltider, hvis du har tilkøbt halvpension. Hvis du vil prøve noget nyt,kan du vælge mellem Ribs and Brews, en amerikansk gastropub eller lækker og sund mad på The Cafe. Ved poolen venter Firefly, en moderne loungebar med lækre retter.

På hotellet ligger en lækker spa, Elixir Spa, med gratis sauna samt behandlinger mod betaling. Stort døgnåbent fitnessrum. Når du bor på Hilton Dubai al Habtoor City indgår også billetter til La Perle til en værdi af 360 AED pr. person. La Perle er et vandteater med et spektakulært show placeret direkte på hotellet.

Yoga mod betaling. Tennis samt tennisudstyr mod betaling. Frisør og skønhedscenter. Børneklub i hotellets regi mod betaling. Legeplads. Reception som er åben døgnet rundt. Roomservice døgnet rund mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik. Indendørs parkering. Gratis bus til stranden og Dubai Mall.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. (Halvpension omfatter morgenmad og frokost- eller middagsbuffet eller a la carte-middag frem til januar).

Den 24. og 31. december kan gæster med halvpension ikke vælge mellem frokost og middag, her serveres kun frokost. Den 25. december og 1. januar serveres ingen frokost, kun middag. Fra januar og frem er halvpension altid morgenmad og middag.

Værd at vide

Dubai er i stor ekspansion og meget byggearbejde foregår rundt omkring i emiratet.

I De Forenede Arabiske Emirater er der et sikkerhedsdepositum på en del hoteller i forbindelse med indcheckning. Dette depositum kan betales med kontanter, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales beløbet.