Doubletree By Hilton Dubai Business Bay

  • • Nær Dubai Mall & Burj Khalifa
  • • Lækker tagpool
  • • Tilkøb halvpension

Doubletree by Hilton Dubai Business Bay er et fint hotel i den moderne bydel Dubai Downtown. Her er du nær shoppingcenter og verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Nærmeste strand er strandområdet La Mer, og hotellet tilbyder gratis transport hertil. Tilbring skønne dage ved poolområdet eller tag på opdagelse i Dubai.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

"Venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 8 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med en skøn udsigt over området. Solstole og parasoller. Poolbar som også er åben om aftenen. Buffetrestauranten My Square tilbyder et bredt udvalg af internationale retter i et hyggeligt bistromiljø. På hotellets er der også en PizzaExpress live, den første udenfor Storbritannien, som kombinerer en italiensk menu med musik, stand up comedy og live sports visning. Le Petis Belge er en belgisk restaurant, som serverer klassikere som f.eks. moules frites.

Gratis wifi. Gratis fitness-faciliteter (aldersgrænse 16 år) som er åben døgnet rundt. Gratis hotelbus til blandt andet stranden (La Mer) og Dubai Mall. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Alle måltider serveres på buffetrestauranten My Square.

Værd at vide

De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum. Dubai er i stærk vækst, og der foregår en kontinuerlig konstruktion af bygninger.