Dubai Al Barsha & Barsha Heights

  • • Ny og moderne bydel
  • • Mellem Dubai Downtown og Dubai Marina
  • • Gode shoppingmuligheder i Mall of Emirates

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellem Dubai Marina og Dubai Downtown. Med sin centrale beliggenhed og gode transportmuligheder er hotellerne i Al Barsha og Barsha Heights et perfekt udgangspunkt for dig, der gerne vil rundt i Dubai og opleve så meget som muligt under ferien. Dette er et område i konstant udvikling, og her finder du både områder beboelsesområder, hoteller, caféer og restauranter.

Populære hoteller Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Fakta om Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Tidsforskel

Dansk tid +3 timer.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en middag er ca. 180 DKK pr. person. Alkohol kan ikke købes i ordinære butikker, men serveres kun på hotellernes restauranter og barer. En flaske øl (50 cl) på restaurant koster ca. 70 DKK og en flaske vin ca. 400 DKK.

Transfer

Fra Dubai Lufthavn til hotellerne i Al Barsha og Barsha Heights tager det ca. 30-60 minutter. Tiden afhænger af trafiksituationen og en ventetid på 15-45 minutter kan forekomme, inden bussen ankommer. Under nytår (31/12-1/1) kan transfer tage op til 1,5 time ekstra på grund af forskellige events. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 39°c
aug 39°c
sep 37°c
okt 34°c
nov 29°c
dec 25°c
8,6 ud af 10 Dubai Al Barsha & Barsha Heights
Vores gæsters vurdering, Baseret på 38 anmeldelser