Bedømmelse af Savoy Central

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 99 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Arne,
Sønderborg

+
Service..
-

Bekræftet køb : 2019-09-04


10 ud af 10

Ann ,
St. Merløse

+
Hotellets service fantastisk
-

Bekræftet køb : 2019-07-31


9 ud af 10

Poul,
Esbjerg

+
Fantastisk venlig personale
-

Bekræftet køb : 2019-07-31


10 ud af 10

Else,
Middelfart

+
Levede fuldt op til vores forventninger - kan anbefales
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

,

+
Rengøring og service
-

Bekræftet køb : 2019-04-07


10 ud af 10

Gudrun,
Kerteminde

+
Dejligt personale. God morgenmad. God beliggenhed tæt på metro, Dubai museum, floden Creek og den gamle souk.
-

Bekræftet køb : 2019-04-03


7 ud af 10

Line,
Stærkær

+
-
Mere vand i bruseren.

Bekræftet køb : 2019-04-03


9 ud af 10

Jens,
Nørresundby

+
Super godt personale, perfekt rengøring, dejlig morgenmad, super lejlighed.
-
Nordiske satellit kanaler.

Bekræftet køb : 2019-03-31


6 ud af 10

Pernille,
Esbjerg

+
Meget sødt og venligt personale.
-
Beliggenheden er ikke den bedste. I slumkvarter lignende område

Bekræftet køb : 2019-03-20


8 ud af 10

Morten,
Rudkøbing

+
Servicen
-
Balkon, udeplads til om aftenen

Bekræftet køb : 2019-03-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

969 bedømmelser
Meget godt
 
530
Godt
 
361
Middel
 
58
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

01-08-2019

Indlæg af pouln716 Esbjerg, Danmark

Fin hotel

Et rigtigt fint hotel,tæt på metro og indkøbsmuligheder,venligt personale,stort morgenbord.Hotellet er rent og pænt og der er enorm hjælpsom personale i receptionen.Hvis man er interesseret i det gamle Dubai,ligger det perfekt.

 
19-07-2019

Indlæg af Nikkinok Hedehusene, Danmark

Excellent

Fantastisk ophold på dette dejlige hotel, servicen er helt i top. Tæt på metro og nemt at komme til div. Serværdigheder. Skøn pool på taget, fitness rum og fin strandservice. Stor varieret morgenbuffet.

 
08-11-2018

Indlæg af Ellen R København, Danmark

Lejlighedshotel, hvor man føler sig i Pakistan/Indien

Hotellet tilbyder lejligheder med en sofaopredning til 3.person. Dette medfører, at der ikke er så meget plads på værelset. I samme moment skal siges, at vi måtte gøre opmærksom på, at der skal være udstyr ( glas, kop, håndklæde osv.) til person nr.3. Der er rent og pænt og en super service i reception, restaurant og i pool--området. Positivt var, at der er en vaskemaskine og det er let at tørre sit tøj enten i maskinen eller på altanen. Manualen til maskinen var dog til en anden maskine end den, der var i rummet. Internet upåklageligt. Morgenmaden er ikke, hvad vi forventer som skandinaver. De fleste af de lune retter tilhører andre kulturer. Det skal dog tilføjes, at man kan få tilberedt æg, der skiftes lidt mellem vafler, pandekager osv. Personalet gør, hvad de kan, for at opfylde den enkeltes ønsker. Poolen er lille, - der er håndklæder og man flytter gerne rundt med liggestolene. Vi benyttede os ikke af motionsrummet eller saunaen. Vi brød os ikke om området omkring hotellet. Virkede meget pakistansk/indisk. Dette også hvad der gjaldt udvalget af restauranter. Det var ikke specielt rent, da affald flød over alt. Fortovene meget ujævne og glatte. Der er mange supermarkeder i området. Hotellet tilbyder en daglig tur til stranden, endda med håndklæder og liggemadrasser. Shuttlebussen var overfyldt med russiske gæster, der absolut ikke tog hensyn til andre gæster. Stranden er fin og med hotellets udlån af håndklæder mm., da sparer man ret så mange penge i forhold til at leje solseng/parasol. Creek og basarer ligger i gåafstand (15-20 min.) fra hotellet. Der er dog intet specielt pænt at kigge på undervejs. Skal man købe mobiltilbehør, da er området fyldt med steder, hvor det kan gøres. Alt i alt, - så har personalet gjort, hvad de kunne, for at give os en god oplevelse, - men området gør, at vi ikke vender tilbage.

 
17-01-2018

Indlæg af Sejr87 Danmark

Godt hotel

Besøgte hotellet i November 2017. Servicen var i top. Venligt personale. Rent og pænt over alt. Fin lille tagpool, med fantastisk udsigt over Dubai downtown. Morgenbuffeten var ok. Restaurantens mad var en smule kedelig efter min smag, men fin nok set i lyset af prisen som var lav. Beliggenheden er fin, hvis man ønsker at bo centralt i Dubai. En kort gåtur til nærmeste metrostation eller en kort tur i taxi til centrum.

 
18-03-2017

Indlæg af Jørn M Langeland, Danmark

Dejligt hyggeligt hotel med et fantastisk personale

Vi har holdt ferie i mange forskellige lande i både Øst- og Vesteuropa, men har aldrig boet på et så dejligt hotel som Savoy Central Hotel Apartments i Dubai. Det er nærmest umuligt at få armene ned, så begejstret er vi for hotellet. ALT har bare været perfekt, og hotellets personale er outstanding. Og det gælder ALLE steder på hotellet. Jaison i receptionen var yderst venlig og hjælpsom da jeg flere gange havde problemer med wifi. Vicky og Sushant i restauranten var de mest søde venlige mennesker man kan forestille sig, og jeg håber at denne ros vil blive viderebragt til de 3 dejlige mennesker. De fortjener det virkelig ! Der er rent og pænt overalt på hotellet, og selve værelset var et rigtigt dejligt værelse med al den komfort man kan ønske sig i denne klasse/kategori. Hvis man overvejer at rejse til Dubai, vil jeg på det kraftigste anbefale at man vælger at bo på Savoy Central Hotel Apartments. Man bliver IKKE skuffet !!!!!