1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Radisson Blu Deira

  • • Tilkøb halvpension
  • • Dejlig spa
  • • Central beliggenhed

Radisson Blu Deira er perfekt for alle som elsker storbyer og vil bo nær shopping i verdensklasse, traditionelle markeder og et varieret madudbud. Madelskere vil sætte pris på hotellets mange restauranter og barer, der serverer mad i verdensklasse på alle tidspunkter af døgnet. Her bor du centralt i bydelen Deira, lige ved Dubai-bugten, nær metroen.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejligt rent hotel med top professionelle medarbejder.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 13 km
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har poolområde med gratis solstole og parasoller med skøn udsigt mod floden. Poolbar der serverer friskpresset juice, snacks og alkoholdige drinks. Vær opmærksom på at der ikke er børnepool på hotellet.
Radisson Blu Deira er et bevis på de store madudbud, der findes i Dubai. På hotellet finder du frisk fisk og skaldyr på den moderne og imponerende restaurant Fish Market. På China Club, Minato og Shebestan kan du spise frokost eller middag fra det japanske, kinesiske eller persiske køkken. Den ungdommelige restaurant YUM! byder på fusions-mad fra flere asiatiske lande, mens Boulvar serverer moderne retter fra hele verden og har åben 24 timer i døgnet. Hotellet tilbyder også middage i arabisk stil på Dubai Creeks rolige vand om bord på båden Al Mansour Dhow. Ud over alt dette kan du også besøge Boulevard Gourmet, der serverer søde sager, og du kan nyde cocktails på den New York inspireret tagbar Up on the Tenth med udsigt over byen. På hotellet er der også Ku-Bu natklub og Marbles lobbybar.
Spa med massage og andre behandlinger mod betaling. Gratis fitness. Træningspas og personlig træner mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Reception døgnet rundt. Ca. 5 min. til fods fra metroen.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag er inkluderet 31/12-18. Halvpension mod tillæg. Halvpension inkluderer middagsbuffet på hovedrestauranten Boulevard. På de andre restauranter tilkommer ekstra betaling.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.