1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Grand Hyatt (Dubai)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 61 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Kenneth,
Kruså

+
Unik service, alle forespørgsler imødekommet og mange hjælpsomme og positive ansatte
-

Bekræftet køb : 2019-08-14


10 ud af 10

Nicolei,
Ballerup

+
Alt var perfekt
-

Bekræftet køb : 2019-08-07


10 ud af 10

Gustav ,
Kongens Lyngby

+
-
Morgenmaden. Pladsmangel, og stressfyldt område. Ikke afslappende

Bekræftet køb : 2019-08-07


10 ud af 10

Camilla,
Hansen

+
Stor swimmingpool, masser af liggestole og rent. Halvpension med god mad. God service.
-
Det kunne egentlig være fedt, hvis der var en rejseguide med gode tips og råd omkring området på hotellet.

Bekræftet køb : 2019-07-24


9 ud af 10

Murat ,
Korsør

+
Alt var bare godt betjeningen service morgenmaden var god.
-
Savnede et lille køleskab.

Bekræftet køb : 2019-07-17


10 ud af 10

Lucy,
Rødovre

+
Det hele.
-

Bekræftet køb : 2019-07-03


10 ud af 10

,

+
Det hele
-
Nu når vi snakker klima , kunne det være fint med beholdere kun til plastik flasker o lign

Bekræftet køb : 2019-06-26


9 ud af 10

Maria,
Rødby

+
Placering
-
Man burde gøres opmærksom på at man skal sove 4 mennesker i samme seng

Bekræftet køb : 2019-02-17


9 ud af 10

Søren,
Kastrup

+
Lækkert hotel, flotte værelser, god servicer
-
Priserne i de tilknyttede butikker var urimeligt opskruet

Bekræftet køb : 2019-02-13


10 ud af 10

Annette ,
Brøndby Strand

+
Utrolig flot lobby og swimmingpools til alle aldre. Vi havde 2 værelser, det ene med udsigt til Dubai city og det andet til Dubai Creek.
-

Bekræftet køb : 2019-02-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

5421 bedømmelser
Meget godt
 
3968
Godt
 
1051
Middel
 
221
Mindre godt
 
79
Dårligt
 
102

5 nyeste bedømmelser

09-08-2019

Indlæg af Nicolei1971

Sommerferie 2019

Fuldstændig fantastisk hotel. Alt var perfekt. Værelset var verdensklasse og personalet var imødekomne og venlige. Faciliteterne var smukke og levede til fulde op til hotellets 5 stjerner. Kan klart anbefales !!!

 
23-07-2019

Indlæg af line_rejser Odense, Danmark

Dejligt hotel med imødekommende ansatte

Vi havde alle 3 en dejlig ferie i Dubai. Hotellet blev hurtigt vores trygge hjem, hvor personalet var meget hjælpsomme. Morgenmaden var lækker, og der var et stort udvalg også af drikkevarer. Særligt nød vi den varme kakao, som Nurperi serverede for os hver morgen. Den var tiltalende for både øjne og mund. Ved poolområdet imødekom personalet også alle ønsker. Der blev uddelt alt fra agurkemasker til kølige håndklæder i den bagende sol. Hotellet har derfor været perfekt for os, og vi kan bestemt anbefale det til andre, som besøger Dubai.

 
28-05-2018

Indlæg af Jeppe T

Super dejligt hotel

Vi boede på hotellet en uge I Maj 2018 – 2 Voksne og 3 børn. Vi fik to super lækre og store værelser med connecting doors – Fantastisk udsigt fra værelset indover byen. Plusser Alt ved hotellet er rent, pænt og lækkert. Fantastiske poolområder for både børn og voksne Morgenmad og aftensmad i restaurant Collective er overdådig – Helt fantastisk Store flotte værelser Betjening og service overalt på hotellet er helt i top Hyggelig lille miniklub til de mindste placeret lige ved børnepoolen Minusser Meget travlt i morgenmads restauranten. Servicen her var meget svingende fra dag til dag. (Både morgen og aften) Der er ikke noget at kigge på i nærheden af hotellet Sen check in – Det tog lang tid og vi var meget trætte da vi ankom om natten. Der var ikke nogen baby seng klar til den mindste og vi måtte rykke for den flere gange. Så vi ventede en time fra vi fik værelset til den ankom Priser – Urimelig dyrt at spise og drikke. Det er hvad man kan forvente i Dubai, men det trækker alligevel lidt ned Ingen aftenunderholdning hvilket vi havde håbet på. Sengene er meget hårde - Vi sov ikke specielt godt Alt i alt havde vi en helt fantastisk ferie på hotellet hvor både store og små virkelig nød det. Vil anbefale både familier og par dette hotel. Vi kommer gerne igen en anden gang. 😊

 
03-12-2017

Indlæg af Clausand77 Frederikshavn, Danmark

Luxus

Sikke et dejligt hotel, ægte luxus, stille og roligt. Her er alt hvad man kan ønske sig og mere til. Tæt på lufthavn selv om man ikke hører flystøj og tæt på Metroen, der er heller ikke langt til den flotte Wafi mall. Hotellet kan virkelig anbefales.

 
15-05-2017

Indlæg af MaleneE32 Ejby, Danmark

Venindetur

Super lækkert hotel med alt. Lækker pool og spa område med lækre behandlinger. Meget søde og meget hjælpsomt personale - luksus hotel virkeligt. Alle ansatte er super flinke lige fra gadefejeren til direktør, de står på hovedet for dig. Kommer med garanti tilbage.