1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Fairmont Ajman

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Ib,
Ishøj

+
-
Maden på hotellet skal være meget billigere

Bekræftet køb : 2019-03-27


9 ud af 10

Lars,
Lynge

+
Super og venlig service. Flot beliggende på stranden.
-
Ved ankomst var der ikke sørget for connected rooms, trods det at vi kom en samlet familie på 5. De skød skylden på Apollo, da de ikke mente at være blevet orienteret om dette. Jeg ved ikke hvor fejlen ligger. Vi tog så imod at blive opgraderet til to hjørne værelser mod en betaling på ca. 1.400. Men fra vores synspunkt er det ikke tilfredsstillende, at Apollo/Hotellet ikke har styr på det. Yderligere havde vi problemer med røglugt på værelset, trods det at hotellet skulle være røgfrit + aircon på værelset over flere omgange måtte have teknikerassistance for at fungere - så ikke helt i top. Herudover var det meget dyrt at spise på hotellet.

Bekræftet køb : 2019-02-18


10 ud af 10

Berit,
Grindsted

+
Fantastiske værelser og omgivelser. Meget hjælpsom personale
-
Besøg af guiderne

Bekræftet køb : 2019-02-04


10 ud af 10

Michael,
Måløv

+
God service og sikkerhed
-
Problem med overbookning. Måtte flytte værelse dagen efter til det bestilte værelse.

Bekræftet køb : 2018-12-02


9 ud af 10

Annette,
Kolding

+
Beliggenhed på stranden, udsigten og værelset.
-
Bedre netforbindelse.

Bekræftet køb : 2018-10-29


10 ud af 10

Anne-Marie,
Kastrup

+
Stranden og de ansattes venlighed og hjælpsomhed.
-
Internetforbindelse. Bedre mad i den italienske restaurant og beachbaren. Alt for dyrt generelt, og for fladt.

Bekræftet køb : 2018-10-28


8 ud af 10

Anne,
Humble

+
udendørs området
-
info om priser på maden på hotellet

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

,

+
Alt var godt skønt hotelværelse
-
Ikke noget

Bekræftet køb : 2018-09-26


10 ud af 10

Anni ,
Eskilstrup

+
Værelset, pool og strand
-
Lidt billigere mad.

Bekræftet køb : 2018-09-19


10 ud af 10

Anni ,

+
Det hele
-
I skiver at der er intetstik Dubai du par gange om dagen. Det er altså kun en han om dagen og det er meget tidligt.

Bekræftet køb : 2018-04-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Sted
 • 5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1689 bedømmelser
Meget godt
 
1158
Godt
 
347
Middel
 
108
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

13-04-2019

Indlæg af lisbethaadal Odense, Danmark

Skønt hotel

5 stjernet hotel i særklasse. Dejlig mad i alle restauranter. Flotte værelser med høj rengøringsstandard, tak til Hafizh.De fleste værelser med havudsigt. Perfekt poolområde med dejlig betjening fra bla Daniel, Emmanuel, Iqbal og mange flere. Du vil også møde Dexter som er over det hele og er behjælpelig med alt.I receptionen møder i Mehmood som er bellboy og meget hjælpsom.Uanset hvor man befinder sig møder man de sødeste og hjælpsomme personer fra hotellet. Absolut et besøg værd

 
02-09-2018

Indlæg af lisbethaadal Odense, Danmark

Fremragende hotel

I særklasse det bedste hotel vi har besøgt, og er her for 4. gang. Fine restauranter med dejlig og afvekslende mad, og altid frisklavet sushi. Personalet er enestående og jeg vil fremhæve Dexter, som altid er klar til at hjælpe. I poolbaren vil jeg fremhæve Iqbal, Emmanuel, Daniel og Grace. Værelserne er i top, med gode senge og behagelig aircondition samt flot udsigt over den Persoske Golf. Vi har haft fornøjelsen af Mehmood, til rengøring, og ofte står der et håndklædedyr på værelset. Dejligt poolområde som altid fremstår rent og pænt. Vi kan varmt anbefale dette hotel.

 
29-03-2018

Indlæg af Mikkel L

Fremragende hotel

Luksus-hotel på alle måder, vil klart anbefales, vær opmærksom at der er ekstremt varmt fra maj-oktober. Morgenmaden er overdådig, værelserne er top-lækre, skal helt klart tilbage en dag, den bedste hoteloplevelse jeg har haft til dato og der har været rigtig mange

 
22-12-2017

Indlæg af U2390VJmariat Kolind, Danmark

Fairmont Ajman - Et skønt hotel

Skønt hotel, fin beliggenhed, fantastisk personale - Dejlig ferie hele vejen igennem både for voksne og børn. Fred og ro i Ajman med fine muligheder for at komme til Dubai. Besøget de lokale butikker i området.

 
19-07-2017

Indlæg af fr3d3r1k København, Danmark

Fantastisk hotel, meget lækre værelser og dejlig mad

Boede 2 nætter på Fairmont Ajman i november 2016. Fik en junior-suite på næsten 80 kvm. øverst oppe med en fantastisk udsigt ud over havet. Junior-suiten var så lækker, bestod af en soveværelse med en fantastisk dejlig stor seng og et kombineret opholdsrum/ kontor med hjørnesofa, minibar, fladskærm tv og meget mere. Badeværelset var opdelt i flere sektioner; en selvstændigt toilet, en meget stor brusekabine samt en sektion med badekar der var adskilt af et vindue ind til soveværelset. Endvidere var der en balkon man kunne sidde og nyde udsigten ud over havet fra. Personalet var ekstremt servicemindede og venlige - jeg følte virkelig at de stod på hænder for mig under hele mit ophold. Pool-området er rigtig lækkert og du kan ligge i poolen og kigge ud over havet. Hotellet har endvidere egen privat strand lige foran med masser af solsenge og parasoller og det dejligste varme badevand (var der i slutningen af november 2016). de to aftensmåltider jeg havde på hotellet foregik i deres buffet restaurant som jeg vurderer havde en meget høj standard. Buffeten var inddelt i stationer bla. med en arabisk inspireret station, en europæisk inspireret station, en asiatisk inspireret station (bla. med ret lækker sushi) og naturligvis en desserstation der var alt for indbydende. Hotellet ligger placeret i det lille Emirat Ajman ca. 40 km. fra selve Dubai og der sker desværre ikke det største i det område, dog er der lokale markeder (souks) du med fordel kan besøge - ellers gør som jeg - der kombinerede det med besøg i Dubai. Jeg kan varmt anbefale et ophold på Fairmont Ajman og kommer meget gerne igen nå rmuligheden byder sig. PS! Hotellet serverer alkohol.