Fairmont Ajman

  • • Privat strand
  • • Morgenmadsbuffet indgår
  • • Skønt spaområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Eksklusive Fairmont Ajman ligger direkte ved stranden, blot 40 kilometer fra det centrale Dubai. Et moderne hotel med 14 etager og en dramatisk og spændende arkitektur. Her kan du slappe af ved det rummelige poolområde eller tilbringe dagene ved hotellets private sandstrand.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Alt var perfekt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fairmont Ajman er et skønt og moderne hotel med god service og flere forskellige aktiviteter. Her er flere typer af restauranter og barer. A la carte-restauranten Gioia og buffetrestauranten Spectrum deler lokale og serverer hhv. moderne italiensk mad og international buffet. A la carte restauranten indgår ikke i halvpensionen. Der er også en tyrkisk restaurant Kiyi Turkish (indgår ikke i halvpension, og der skal reserveres bord). Cocktailbar og cigarlounge. Hotellet serverer også eftermiddagste.

Hotellet har et fint poolområde med børnepool og poolbar. Solstole, parasoller og gratis håndklæder. Nede på den private strand er der solstole og parasoller og bar. Legeplads. Gratis bordtennis og tennis. På stranden kan du spille beach volley og låne kajak.

På hotellet er der et spaområde, hvor du kan nyde forskellige skønne spabehandlinger mod betaling. Frisør mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet har gratis transport til Dubai Mall to gange om dagen (vi anbefaler at reservere plads på stedet). Receptionen har åbent døgnet rundt. Hæveautomat. Nærmeste centrum ligger ca 1,5 km væk.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, frokost og middag på Spectrum
  • Forfriskninger, udvalgt vin og øl under måltider og udvalgte hotelbarer ad libitum, kl. 11.00- 23.00
  • Dine around (valgfrit): Mulighed for at udskifte frokost eller middag og spise i Kiyi (tyrkisk restaurant), Gioia (italiensk restaurant) eller The Cave Sports Bar & Kitchen med en kredit på AED 100 pr. voksen / AED 50 pr. barn - pr. måltid, pr. dag. Denne kredit kan ikke sammenlægges eller overføres til anden dag, hvis den ikke anvendes.

Værd at vide

Personer under 21 år kan ikke checke ind på Fairmont Ajman uden forældres selskab.

I De forenede Emirater opkræver alle hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.

Vær opmærksom på

Deluxe-værelser kan kun bookes i vintersæsonen. Dobbeltværelser kan kun bookes i sommersæsonen.

Altid på vores eksklusive hoteller
  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde