Bedømmelse af Ajman Saray, A Luxury Collection Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 65 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Anne-Birte,
Korsør

+
Super lækkert. Dejlig service. Gode faciliteter
-
Beskriv at man ikke bor i Dubai men i emiratet Ajman. og der er pænt langt til Dubai. Når man ikke kender det i forvejen, kan det være misvisende med kort til centrum.

Bekræftet køb : 2019-09-18


10 ud af 10

Lizette,
Roskilde

+
All inclusive var utroligt godt. Det var ikke kun lokale drikkevare, men fx Carlsberg og Corona. Der udover var der meget lækkert og varieret mad i restauranten. Personalet var helt fantastiske og meget hjælpsomme. Shuttlebus til Dubai.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-07-24


7 ud af 10

Ulrik ,
København

+
God mad Store værelser
-
All inclusive-konceptet fra lidt uigennemskueligt, hvilket var lidt irriterende de første dage

Bekræftet køb : 2019-03-20


8 ud af 10

Jesper,
Årre

+
Tæt på stranden
-
Buffet restauranten lidt kedelig. All inclusive dækker kun 2 drinks...lidt kedeligt

Bekræftet køb : 2019-03-13


10 ud af 10

,

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-01-30


10 ud af 10

Jonna,
Pedersen

+
De flotte værelse, den flotte udsigt og den fine strand. Et meget venligt personale, god mad og service. Hotellets beliggenhed tæt på Dubai
-
At der gøres mere synlig opmærksom på sportsaktiviteter med klokkeslet og sted på en synlig opslagstavle.

Bekræftet køb : 2019-01-30


9 ud af 10

Vagn,
København Ø

+
Beliggenhed, mad og drikke + sevice
-
Vejret :-)

Bekræftet køb : 2019-01-30


10 ud af 10

Lis,
Holte

+
Det hele. I skulle måske skrive at der ikke opkræves turistskat på Ajman Saray, det er jo også en fin service.
-
Måske lidt større variation i buffeten Vista, men det meste var super fint.

Bekræftet køb : 2019-01-28


7 ud af 10

Daniel,
København

+
Beliggenhed, værelser, venligt personale, service 24/7.
-
Der spilles jævnligt musik ved poolen (eller af nabohotellet) af så højt lydniveau at det forstyrrer selv inde i værelserne, og man ikke kan slappe af, og nogle gange endda skal bruge hovedtelefoner/ørepropper. Madkvaliteten er fin men ikke imponerende. Det er dog nok typisk for UAE og ikke specielt for hotellet.

Bekræftet køb : 2018-12-30


8 ud af 10

Charlotte ,
Hillerød

+
Service, beliggenhed ved havet, fint niveau
-
Måske skulle I skrive, at området er ved at blive udbygget, og at man ikke fx. Kan spise frokost i nærheden af hotellet. Og at man ikke går til fods i Dubai, man tager taxi hver gang man skal nogle steder. Svært at man ikke må bade med kun soppe når det blæser lidt. De kunne sætte en Line ud som grænse. En stor del af glæden ved hotellet er muligheden for at bade.

Bekræftet køb : 2018-12-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

1289 bedømmelser
Meget godt
 
900
Godt
 
267
Middel
 
70
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

23-11-2018

Indlæg af lydac1 Assens, Danmark

Skønt feriested

Skønt hotel med en god service og hjælpsomt personale. Et lille minus er det sparsomme udvalg til morgenmad. Stort plus til SAFI restauranten, med lækket udvalg af kød og fisk. Personale fantastisk. Strand og pool perfekt - meget rolig selvom der var fuld booket. Området uden for hotellet er ikke af de skønneste, men tag en taxi og kør ud i området. 50 m fra hotellet ligger Oscar med stort udvalg af øl, vin og spiritus til rimelige priser

 
13-02-2017

Indlæg af Amila-Haris N Malmø, Sverige

Luksus hotel

Hotellet er perfekt. Vi blev modtaget med en friskpresset juice og venligt personale. Store værelser med kæmpe badeværelse med både bruser og badekar. Eneste minus var at værelset var vendt mod vejen og om natten var der larm. Ellers super lækker morgenmadsbuffet og transport til Dubai Mall hver dag

 
04-09-2019

Indlæg af yousef9777

Yosef

This hotel is really amazing, and the view os special this is the second time i stay here, and the man “Fozi” in the reception was very helpful and kind and he gave me very good room thank you so much

 
02-09-2019

Indlæg af Joanne C Essex, Storbritannien

Amazing

Have just returned from the Ajman Saray, from check in to check this was the most amazing hotel I have ever stayed in. It was an early 18th birthday surprise for my daughter and was upgraded to a suite, which was once again amazing. Never had to fight for a sunbed, the waiters round the pool worked so hard, never had to get up to gt a drink just push the buzzer and they came and took your order. The food in the resturants was beautiful, all the staff were brilliant. They even served champagne at breakfast if you wanted it. Every morning when i looked over the balcany the staff from the hotel had wrtten something in the sand for special occasions for the guests. Beach was beautiful, albeit 36 degrees. Margret and Roxanne on reception were brilliant. Nothing was to much trouble for any of the staff. Will be back as soon as possible and thank you to the whole of the staff for a memorable hotel. Joanne

 
23-08-2019

Indlæg af MonikaSulanova

Amazing stay

The stay at Saray hotel was superb. The service is exeptional, food is really yummy, pool is pleasantly chilled and room and hotel itself is fabulous! We have to say big thank you to those amazing employees: housekeeper Suresh, waiter Arslan, waitress Muna and porter Azbek, because they were 5star!!! Highly recommended!