1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Ajman Saray, A Luxury Collection Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Ulrik ,
København

+
God mad Store værelser
-
All inclusive-konceptet fra lidt uigennemskueligt, hvilket var lidt irriterende de første dage

Bekræftet køb : 2019-03-20


8 ud af 10

Jesper,
Årre

+
Tæt på stranden
-
Buffet restauranten lidt kedelig. All inclusive dækker kun 2 drinks...lidt kedeligt

Bekræftet køb : 2019-03-13


10 ud af 10

,

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-01-30


10 ud af 10

Jonna,
Pedersen

+
De flotte værelse, den flotte udsigt og den fine strand. Et meget venligt personale, god mad og service. Hotellets beliggenhed tæt på Dubai
-
At der gøres mere synlig opmærksom på sportsaktiviteter med klokkeslet og sted på en synlig opslagstavle.

Bekræftet køb : 2019-01-30


9 ud af 10

Vagn,
København Ø

+
Beliggenhed, mad og drikke + sevice
-
Vejret :-)

Bekræftet køb : 2019-01-30


10 ud af 10

Lis,
Holte

+
Det hele. I skulle måske skrive at der ikke opkræves turistskat på Ajman Saray, det er jo også en fin service.
-
Måske lidt større variation i buffeten Vista, men det meste var super fint.

Bekræftet køb : 2019-01-28


7 ud af 10

Daniel,
København

+
Beliggenhed, værelser, venligt personale, service 24/7.
-
Der spilles jævnligt musik ved poolen (eller af nabohotellet) af så højt lydniveau at det forstyrrer selv inde i værelserne, og man ikke kan slappe af, og nogle gange endda skal bruge hovedtelefoner/ørepropper. Madkvaliteten er fin men ikke imponerende. Det er dog nok typisk for UAE og ikke specielt for hotellet.

Bekræftet køb : 2018-12-30


8 ud af 10

Charlotte ,
Hillerød

+
Service, beliggenhed ved havet, fint niveau
-
Måske skulle I skrive, at området er ved at blive udbygget, og at man ikke fx. Kan spise frokost i nærheden af hotellet. Og at man ikke går til fods i Dubai, man tager taxi hver gang man skal nogle steder. Svært at man ikke må bade med kun soppe når det blæser lidt. De kunne sætte en Line ud som grænse. En stor del af glæden ved hotellet er muligheden for at bade.

Bekræftet køb : 2018-12-12


10 ud af 10

Yvonne,
København

+
Dejlig strand.
-
Fandt ikke nogen Apollo mappe på hotellet. Mere tjek på at der bliver stjålet morgenmad. For mange fugle på udendørs restaurant ved morgen maden. For dyrt at spise på hotellet.

Bekræftet køb : 2018-11-25


9 ud af 10

Anne Margrethe ,
Ringkøbing

+
Supergode værelser med havudsigt
-
Vi ringede og spurgte ind til dress code, da der stod, at kvinderne skulle have lang kjole på til dinner samt lukkede sko. Det var godtnok en omgang "blandede bolcher", da nogle mødte op i shorts og badesandaler. Det kunne I godt have undersøgt lidt bedre.

Bekræftet køb : 2018-11-12


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

1241 bedømmelser
Meget godt
 
866
Godt
 
259
Middel
 
67
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

23-11-2018

Indlæg af lydac1 Assens, Danmark

Skønt feriested

Skønt hotel med en god service og hjælpsomt personale. Et lille minus er det sparsomme udvalg til morgenmad. Stort plus til SAFI restauranten, med lækket udvalg af kød og fisk. Personale fantastisk. Strand og pool perfekt - meget rolig selvom der var fuld booket. Området uden for hotellet er ikke af de skønneste, men tag en taxi og kør ud i området. 50 m fra hotellet ligger Oscar med stort udvalg af øl, vin og spiritus til rimelige priser

 
13-02-2017

Indlæg af Amila-Haris N Malmø, Sverige

Luksus hotel

Hotellet er perfekt. Vi blev modtaget med en friskpresset juice og venligt personale. Store værelser med kæmpe badeværelse med både bruser og badekar. Eneste minus var at værelset var vendt mod vejen og om natten var der larm. Ellers super lækker morgenmadsbuffet og transport til Dubai Mall hver dag

 
07-06-2019

Indlæg af Pyeman260

Mejhana Arabic Restaurant

I have eaten in 2&3 Star Michelin restaurants, but have to say that this one is far superior to ones I have used lately. Chef Ammar Nassour is to be highly praised for his food and his staff are all extremely courteous and efficient in all they do. Definitely one for people to put on their must visit list.

 
07-06-2019

Indlæg af Jon B

First class hotel with incredible staff that gave us a wonderful experience

The Ajman Saray is a gem of a hotel that my partner and I cannot wait to revisit. In fact, we're already looking into booking for next year! We stayed for nine days during Ramadan imagining there would be some restrictions, but it was a lot more relaxed. From the offset, staff were incredibly helpful and friendly - nothing was too difficult. We dined in the bar and grill restaurant, Mehjana (the Arabic eaterie) and enjoyed the buffet service at the Vista. The food was really great, fresh fruit, salads, meats, fish, etc. Staff members including Ricky and Yulia at the bar and grill were especially wonderful, friendly and helpful with what was on the menu. Yulia even helped my partner create her own salad that was off menu with the chef, which was a lovely sentiment. My partner is pregnant, and the staff always made sure she was drinking enough water in the heat, dropping off bottles of water to us wherever we were at the resort. As for the suite we had, it was incredibly comfortable, the air-conditioning was exactly spot on (not too cold) and the bed lulled me into a deep sleep I've missed since returning back to the UK. The pool area wasn't too busy when we visited, lots of comfy sunbeds and the pools themselves (one for adults, one for everybody) were nice and cool. I was assured they are heated in the winter months. The private beach is also very clean, well managed by the excellent and friendly lifeguards and the sea is like taking a hot bath. My partner and I haven't stopped talking about our experience at the Ajman Saray since we left last week, and it will stay etched in our memories for a long, long time until we return.

 
05-06-2019

Indlæg af chrisholts Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater

A truly magnificent hotel! The downside is the horrible food.

Likes: - Beautiful and spacious rooms. Top class decor, furniture and fittings even in in our standard room. Lovely deep freestanding soaking tub in bathroom + a spacious walk in rain shower. Conveniently the toilet is housed separately from the bathroom. All rooms have a spectacular ocean view. - Service is top notch all the way: from check-in to room service/cleaning to check out. - A great touch and really appreciated is the separate round pool for adults only. A feature that will certainly make me returning soon as there are not many hotels in the UAE offering such a wonderful and thoughtful facility. By the way: the lay-out of the pools and beach area is surely one of the best in the UAE. - Another great feature is the regular distributing of cold water, ice lolly's and pieces of cooled fruit right through the day by the attendants at the swimming pool. - Overall a really great hotel and certainly worthy of it's description as a "Luxury Collection Resort"! Alas, now the only serious let down: The food at the main restaurant (Vista) was disastrous. How on earth such a great hotel can allow their dining room to dish up such tasteless and bland dishes is beyond imagination. The evening dinner (buffet) was most probably in our top 3 of the most disappointing meals in our entire experiences at the many hotels we have visited over the last few years. The selection (mains) consisted out of chewy, dry roasted duck, butter chicken without any "creamy butter" sauce (read bone dry again!), a tasteless, rubbery seafood lasagna, a watery, bad tasting beef stew and some thin, dry pieces of grilled fish. Seriously not nearby the five star dining that we are used to at hotels in Dubai and Abu Dhabi. The breakfast was also nothing to write home about. The most disappointing is the absolute low grade quality cold cuts (meat) that were served. In our experience the cold cuts and fruit juice (pure or not) that are served in a hotel gives you a good indication of the quality of a hotel's food. If those two is of good quality you can rest assure that everything else would be of equal good quality. Perhaps it was just a very bad night for the kitchen...I don't know but paying AED30 for a very small glass of mixed fruit juice during our meal was the cherry on the top. We will certainly visit again but we will be wise next time and make sure we go and eat somewhere else.