Bedømmelse af Ajman Saray, A Luxury Collection Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 50 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personalets venlighed og opmærksomhed
-
Intet

Bekræftet køb : 2020-03-09


7 ud af 10

+
Stranden og vejret
-
Deres sikkerhed

Bekræftet køb : 2020-02-23


10 ud af 10

+
Værelset, service og udendørs området
-
Flere muligheder for mad

Bekræftet køb : 2020-01-12


8 ud af 10

+
Klimaanlægget, renlighed og service
-
3 voksne i et for lille værelse - det er en ommer!

Bekræftet køb : 2019-10-21


10 ud af 10

+
Super lækkert. Dejlig service. Gode faciliteter
-
Beskriv at man ikke bor i Dubai men i emiratet Ajman. og der er pænt langt til Dubai. Når man ikke kender det i forvejen, kan det være misvisende med kort til centrum.

Bekræftet køb : 2019-09-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-21


10 ud af 10

+
All inclusive var utroligt godt. Det var ikke kun lokale drikkevare, men fx Carlsberg og Corona. Der udover var der meget lækkert og varieret mad i restauranten. Personalet var helt fantastiske og meget hjælpsomme. Shuttlebus til Dubai.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-07-24


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-05-30


7 ud af 10

+
God mad Store værelser
-
All inclusive-konceptet fra lidt uigennemskueligt, hvilket var lidt irriterende de første dage

Bekræftet køb : 2019-03-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

1401 bedømmelser
Meget godt
 
980
Godt
 
285
Middel
 
78
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

23-11-2018

Indlæg af lydac1 Assens, Danmark

Skønt feriested

Skønt hotel med en god service og hjælpsomt personale. Et lille minus er det sparsomme udvalg til morgenmad. Stort plus til SAFI restauranten, med lækket udvalg af kød og fisk. Personale fantastisk. Strand og pool perfekt - meget rolig selvom der var fuld booket. Området uden for hotellet er ikke af de skønneste, men tag en taxi og kør ud i området. 50 m fra hotellet ligger Oscar med stort udvalg af øl, vin og spiritus til rimelige priser

 
13-02-2017

Indlæg af Amila-Haris N Malmø, Sverige

Luksus hotel

Hotellet er perfekt. Vi blev modtaget med en friskpresset juice og venligt personale. Store værelser med kæmpe badeværelse med både bruser og badekar. Eneste minus var at værelset var vendt mod vejen og om natten var der larm. Ellers super lækker morgenmadsbuffet og transport til Dubai Mall hver dag

 
17-09-2020

Indlæg af BattaryF Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Helpful staff

It's a been looking since my last stay at hotel when I visited your hotel for over night. It has been an extraordinary experience.. cleaning and sanitizing very frequently.. courtesy.. smiles .. I can only remember the special welcoming from Dana and the special help from Omar. Saving cost was very obvious at all the places but there was no saving cost in staff smiles... Thank you guys for the amazing time . Look forward good discount for my next stay 😃

 
16-09-2020

Indlæg af citymonk2020 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Staycation

Excellent staycation. This is a nice “boutique” hotel! Clean rooms with utmost attention to cleanliness and care. Facilities are well kept and service oriented with managers like Jeda looking after the property and guest comfort you cant go wrong. Greg a the pool bar to Vinod and the chef at breakfast make the dining experience unique. Highly recommend and will definitely be back!

 
13-09-2020

Indlæg af NotjustanotherAlex Enspijk, Holland

Amazing

I was amazed at arrival. Very classy hotel, with amazing pools, and easy beach access. The rooms are luxurious and good amenities. Breakfast have many options. Checking went easy fast. Will comeback sure