Udflugter, Abu Dhabi

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Ørkensafari med BBQ-middag

Afgår fra: 

Spænd sikkerhedsbæltet og følg med på denne dag fartfyldte ørkensafari, som tager os langt ud i de gyldne sanddyne! Vores erfarne chauffører ved lige, hvordan de skal få sandet til at stå om ørerne på os, og det føles som en vild rutsjebane. Vi gør et stop i løbet af turen, så du kan få nogle gode billeder af den flotte sandørken.

Når aftenen kommer, og solen går ned om bag sanddynerne, så får vi buffet med lokalt touch til arabiske toner og mavedans.

BBQ-buffet og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen.
Udflugten foregår uden guide men med engelsktalende chauffør.

Voksne (12+ år): 556 DKK
Børn (2-11 år): 394 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Moderne Dubai

Afgår fra: 

Denne udflugt tager dig til nogle af Dubais mest kendte seværdigheder og spektakulære bygninger!

Vi starter dagen med et fotostop med Dubai Marina, inden vi hopper på en bus mod den store kunstige palme ø, Palm Jumeirah.

Turen fortsætter videre til verdens største indkøbscenter, Dubai Mall, hvor indgangen til Burj Khalifa er - verdens højeste bygning! Her tager vi elevatoren op til 124. etage, hvor vi nyder den fantastiske panoramaudsigt, der er over Dubai og ørkenen. Til sidst besøger vi Souk Madinat Jumeira, kendt som Dubais Venedig. Her bliver der lidt tid til at shoppe og gå en tur langs med kanalerne.

Entré til Burj Khalifa er inkluderet i prisen. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 1200 DKK
Børn (2-11 år): 1021 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Bytur i Abu Dhabi City

Afgår fra: 

Oplev De Forenede Arabiske Emiraters sjæl og hjerte i hovedstaden Abu Dhabi. Her findes både kulturelle landemærker og moderne bygninger, der sammen skaber en storslået skyline.
I Abu Dhabi tager vi til det kulturelle centrum på Saadiyat Island og besøger Abu Dhabis Louvre. Vi skal se Yas Island, øen der er kendt som mellemøstens forlystelsescentrum med sine smukke strande og mange forlystelsesparker. Vi kører også til halvøen Corniche, oplever Emirates Palace og ser ud over bygningen fra 74. etage i skyskraberne Etihad Towers. Desuden besøger vi en af verdens største moskéer, Sheikh Zayed Grand Mosque.

Transfer, skandinavisktalende lokalguide og adgang til Louvren og Etihad Towers indgår i prisen. Kaffe og kage på Etihad Towers indgår også i prisen.
Dresscode: Skuldre, knæ og hår skal dækkes, Anvend ikke tætsiddende eller gennemsigtigt tøj.

Romantisk middag på en Dhow-båd

Afgår fra: 

Tag med på en traditionel arabisk dhow-båd, som får ens tanker ledt hen på Tusind og én Nat. Her spiser du en romantisk middag med forskellige meze-retter i måneskinnet. Du kan vælge turen enten i Dubais Marina, som er verdens største kunstige havn eller langs kanalerne i Abu Dhabi.


Buffet og transport er inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Pæn påklædning er påkrævet; Skuldre skal være dækket, og skoene skal være lukket. Kvinder skal bære knælange bukser/kjole, og mænd skal have lange bukser på. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Dubais hjerte, med besøg på Dubai Frame

Tag med på en dagsudflugt til Dubais hjerte - Deira og Bur Dubai! Lær det kulturelle Dubai at kende bag om alle skyskraberne i kvartererne, hvor det hele startede. Vi besøger det kendte guld- og krydderimarked, hvor du har mulighed for at købe guld, smykker og krydderier fra hele verden. Efter shopping tager vi med en abra båd over floden i Deira. Her bliver vi budt på en traditionel arabisk frokost lige ved vandet. Herfra fortsætter vi til Dubais nye stolthed - Dubai Frame. 150 meter op i luften kan du opleve fantastiske udsigter over Dubais skyline, Deira og Bur Dubai.

Inkluderet: Frokost, en alkoholfri drinks og entre til Dubai Frame.

Voksne (12+ år): 967 DKK
Børn (2-11 år): 878 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag
Book

Tur med Seawings vandflyver

Afgår fra: 

Svæv over Abu Dhabi i en vandflyver. Oplev en spændende take-off og landing på vandet og se Den Arabiske Golfs kystlinje fra oven. Du ser alle byens seværdigheder så som Emirates Palace og de smukke mangroveskove fra luften på denne tur, som varer 30 minutter.

Transfer er inkluderet i prisen. Medbring dit pas på udflugten. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Tre parker i Dubai

Denne udflugt er et must for alle barnlige sjæle, uanset om du rejser med eller uden børn. Hvad siger du f.eks. til adgang til ikke mindre end tre forskellige parker i Dubai? Alle tre parker har et stort udbud af butikker, restauranter og caféer.

I Legoland findes over 40 forskellige attraktioner, shows og miniatureverdener med alt i Lego. Til Legoland hører også en vandpark for børn i alderen 2-12 år med både vandrutsjebaner og vandattraktioner. På Motiongate Dubai kan du glæde dig til at møde flere kendte venner – Kung Fu Panda, Shrek og flere fra filmen Madagaskar. Desuden kan du besøge Smølfebyen og udforske både Ghostbusters og Hunger Games verdenerne. I glitrende Bollywood Parks kan du opleve Bollywoods farverige varden med masser af sjove attraktioner i skøn Bollywoodstil.


Adgang til alle parker er inkluderet i prisen.
Mad, drikke og entré til Lego-vandlandet indgår ikke.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.