Udflugter, Abu Dhabi

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Byrundtur i Abu Dhabi

Afgår fra: 

Brug en dag i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad Abu Dhabi på din ferie!

Abu Dhabi er en af verdens største olieproducenter, og her finder du både kulturelle landmærker og moderne bygninger, der skaber en fantastisk smuk skyline.

I Abu Dhabi besøger vi den smukke Sheikh Zayed Grand Mosque - en af verdens største moskeer! Oplev det afslappende hverdagsliv på halvøen Corniche, og i det rekonstruerede Heritage Village, oplever du, hvordan Abu Dhabi har set ud tidligere.

Transfer, engelsktalende guide og indgang til Sheikh Zayed Grand Mosque er inkluderet i prisen. Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Beklædning: Skuldre, knæ og hår skal være tildækket. Tætsiddende eller gennemsigtigt tøj er ikke tilladt.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Voksne (12+ år): 305 DKK
Børn (2-11 år): 166 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Lørdag
Book

Moderne Dubai

Afgår fra: 

Denne udflugt tager dig til nogle af Dubais mest kendte seværdigheder og spektakulære bygninger!

Vi starter dagen med et fotostop med Dubai Marina, inden vi hopper på en bus mod den store kunstige palme ø, Palm Jumeirah.

Turen fortsætter videre til verdens største indkøbscenter, Dubai Mall, hvor indgangen til Burj Khalifa er - verdens højeste bygning! Her tager vi elevatoren op til 124. etage, hvor vi nyder den fantastiske panoramaudsigt, der er over Dubai og ørkenen. Til sidst besøger vi Souk Madinat Jumeira, kendt som Dubais Venedig. Her bliver der lidt tid til at shoppe og gå en tur langs med kanalerne.

Entré til Burj Khalifa er inkluderet i prisen. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 1177 DKK
Børn (2-11 år): 785 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag, Søndag
Book

Romantisk middag på en Dhow-båd

Afgår fra: 

Tag med på en traditionel arabisk dhow-båd, som får ens tanker ledt hen på Tusind og én Nat. Her spiser du en romantisk middag med forskellige meze-retter i måneskinnet. Du kan vælge turen enten i Dubais Marina, som er verdens største kunstige havn eller langs kanalerne i Abu Dhabi.


Buffet og transport er inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Pæn påklædning er påkrævet; Skuldre skal være dækket, og skoene skal være lukket. Kvinder skal bære knælange bukser/kjole, og mænd skal have lange bukser på. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Tre eventyrparker i Dubai

En sjov dag med masser af eventyr venter dig i Jebel Ali i Dubai.
Her findes Legoland Dubai med over 40 karruseller, shows og attraktioner med lego-tema. Der findes også et Lego-vandland for familier med børn i alderen 2-12 år. I Motiongate Dubai kan du besøge Smøflernes by og møde favoritterne fra Kung Fu Panda, Shrek og Madagaskar. Prøv også Bollywood universum med masser af dans og farverigt tøj i Bollywood Park.

Udflugten inkluderer entré til Legoland Dubai, Motiongate Dubai og Bollywood Park. Mad, drikke og entré til Lego-vandlandet indgår ikke.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Ørkensafari med BBQ-middag

Afgår fra: 

Spænd sikkerhedsbæltet og følg med på denne dag fartfyldte ørkensafari, som tager os langt ud i de gyldne sanddyne! Vores erfarne chauffører ved lige, hvordan de skal få sandet til at stå om ørerne på os, og det føles som en vild rutsjebane. Vi gør et stop i løbet af turen, så du kan få nogle gode billeder af den flotte sandørken.

Når aftenen kommer, og solen går ned om bag sanddynerne, så får vi buffet med lokalt touch til arabiske toner og mavedans.

BBQ-buffet og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen.
Udflugten foregår uden guide men med engelsktalende chauffør.

Voksne (12+ år): 541 DKK
Børn (2-11 år): 384 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book