1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Yas Island Rotana

  • • Beliggende på Yas Island
  • • Stort udvalg af restauranter og barer
  • • Tilkøb halvpension

Yas Island Rotana er et bekvemt hotel på Yas Island. Øen er kendt for sine mange attraktioner som golf, Formel 1, vandland og shopping. Få minutter væk ligger Yas Beach med sin skønne sandstrand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Yas Island Rotana findes en stor pool med solstole og parasoller. Separat børnepool under skygge. Du har også adgang til poolen på søsterhotellet Centro Yas Island.

Det store udbud af restauranter og barer på hotellet tilbyder noget for enhver smag. Her findes Choices, en international restaurant med både buffet og a la carte. Blue Grill er et steakhouse med kød- og fiskeretter og en velassorteret vinkælder. Du kan opleve showcooking og aromatiske dufte på den indiske restaurant Rangoli, mens poolbaren Aquarius tilbyder et let måltid til frokost og drinks om aftenen. Desuden findes her en trendy bar ved navn Y Bar med øl, drinks og sport samt en lobbybar med kaffe, frisk juice og snacks.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitness og sauna. Spabehandlinger mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Receptionen har døgnåbent. Gratis hotelbus på Yas Island.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.