Bedømmelse af Radisson Blu Yas Island - Vinter

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 857 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Bobby Flor,
Roskilde

+
Dejlige store værelser. Sødt og servicemindet personale. Skøn pool.
-
Synes ikke det var gjort rent under sengene. Ikke noget man lægger mærke til. Jeg gjorde det fordi jeg ledte efter min søns legetøj.

Bekræftet køb : 2019-11-20


10 ud af 10

Marianne Aagaard,
Herlev

+
-
Hotellet bør gøre noget ved de personer der ligger håndklæder ud om morgenen og spærre stole. Oplevede flere gange par der bookede 4 sol, det udfordrer et poolområde der ikke er stort nok i forvejen

Bekræftet køb : 2019-11-18


7 ud af 10

Klaus,
Odense sv

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-18


9 ud af 10

Charlotte Van Deurs,
Ålsgårde

+
The big rooms, the fantastic pool, the fitness, and the morning buffet :-) The staff was also very smiling and very service minded :-)
-
The one room (#316) smelled of smoke ;-/ Food and beverage in the pool bar was very expensive! The pools where too warm, they where around same temperature as the air... Needed showers around the pool.... No one used the one in the corner - not very nice with 100+ people in the same pool who did not shower ;-/ On the pictures it looked like you could walk to the beach by the golfcourse - that would have been very nice as the road with all the construction was not charming. The surrondings by the beach where very poor and under construction.

Bekræftet køb : 2019-11-18


9 ud af 10

Mads Skotte,
Auning

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-30


10 ud af 10

Ejnar Henrik,
Slagelse

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


9 ud af 10

Patricia,
Kastrup

+
"Sund og varieret mad med et rigtig godt udvalg af bla. kager til aftenbuffeten
-
mulighed for gratis bustransport til fx Yas Mall og Yas Beach. ",Poolen kunne godt blive renset oftere.

Bekræftet køb : 2019-04-28


7 ud af 10

Thomas,
Kolding

+
At der er fleksibel halvpension
-
et større pool område

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Kim Søgård,
Brøndby

+
"Servicen var helt top
-
maden var god, ",Henvisning til spørgsmål som guiden skulle besvarer

Bekræftet køb : 2019-04-28


9 ud af 10

Lisbeth Tolstøj,
Vig

+
God service . Venligt personale .
-
"Syntes måske man skulle lukke poolen lidt tidligere om aftenen, oplevede ved 20 tiden at der ikke var til at holde ud at sidde ude og spise pga. larm fra badende . Og så det sædvanlige problem med at folk går ned og reserverer liggestole , selv om man ikke er der . Ikke ok . Lidt for tidligt med musik ved poolen om morgenen . Startede ca. 6.30 nogle dage . Husk at vaske bagtrappe, Den blev ikke vasket mens vi var der . "

Bekræftet køb : 2019-04-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

2895 bedømmelser
Meget godt
 
1606
Godt
 
911
Middel
 
219
Mindre godt
 
80
Dårligt
 
80

5 nyeste bedømmelser

21-11-2019

Indlæg af Casper W

Dejlig ferie på Yas Island

Vi er netop kommet hjem fra en rigtig dejlig ferie nær Abu Dhabi på Yas Island og boede på Radisson Blu Yas Island. Hotellet ligger super fedt lige ud til golfbane men stadig med udsigt til vand og storby i det fjerne. Vi havde værelse ud til vand/pool siden. Værelse nr 230 hvilket var et ganske udemærket værelse. Hotellet ligger 500 meter fra Formel 1 banen/racerbanen Yas Marina Circuit og en meget kort bustur til Ferrari World, mega vandland og meget mere. Der var ingen støjgener fra banen, men heller ikke meget aktivitet på det her tidspunkt pga forberedelserne til formel 1 løb her indenfor de næste uger. Banen var desværre lukket for offentligheden i den uge vi var der pga de forberedelserne (det er selvfølgelig ikke noget hotellet kan gøre noget ved). Det var overraskende stille på værelset, meget lydtætte. Lufthavnen ligger ikke langt fra så nogle gange var indflyvningen lige ind over hotellet, men det var ikke noget problem for os. Og igen så når man skulle sove kunne man kun hører det svagt når man var på værelset. All inklusive restauranten/buffeten var udemærket uden at være prangende. Men der var lidt for en hver smag, men der kunne godt savnes lidt mere opfindsomhed. Søde og hjælpsomme tjenere og personale generelt. Der var lidt bøvl med vores værelse da vi kom om natten. Vi fik i første omgang et værelse hvor der allerede boede nogle i som vi så desværre fik vækket kl 0400 om natten. Det var ikke så heldigt... Men vi hurtigt et andet værelse, men det havde været god stil fra hotellets side og give en eller anden erkendelse for fejlen. Det havde ikke behøvet at være noget særligt, men bare et eller andet symbol på at man tager sådan en banal fejl seriøs og lige give hotellets service et ekstra pift. Vi stod trods alt med alle vores ting foran en dør og prøvede kortet og fik til sidst vækket en anden sovende familie og måtte så tilbage til lobbyen igen og starte forfra ha ha. Skidt pyt. Det er mega fedt at hotellet har en gratis bus som kører hele dagen til Yas Mall, Ferrari World og meget andet. Der er også en slags offentlig bus som også er gratis der også kører oppe fra Plaza. Et lille tip, hvis man gerne vil have lidt ro ved poolen kan man gå hen og ligge ved Park Inn’s pool. Park Inn hører sammen med Radisson Blu hotellet. Vi havde en rigtig god uge på Radisson Blu Yas Island.

 
19-11-2019

Indlæg af simonelawaetz Odense, Danmark

Fantastisk oplevelse

Fantastisk hotel med serviceminded personale, maden var i top klasse. Min familie og jeg havde en perfekt oplevelse. Klart et sted vi kunne finde på at tage hen igen. Poolen havde en perfekt temperatur, så alle aldre kunne være i i længer tid. Udsigten fra værelset var utrolig smuk

 
30-04-2019

Indlæg af AcMilan79 Søborg, Danmark

Kunne have fået 5 stjerner men får kun3!

Fint hotel med store værelser og rigtig god mad i buffet restaurant. Pool området er lidt lille ift hotellets størrelse. Desværre så spiller den italienske restaurant mega høj musik hver mandag og torsdag indtil kl 1-2 stykker og hvis du bor i den forkerte ende af hotellet, så kan du godt glemme at sove inden de slukker musikken. Vi boede på værelse på 535 og klagede efterføgende så vi fik et værelse i den anden ende af hotellet. Der kunne vi stadig høre musikken tydeligt men kunne dog falde i søvn. Ufatteligt at hotellet kan acceptere at genere så mange af deres gæster! Derudover, så serverer baren all inclusive sodavand og slush is i 1-gangsplastic glas, som ligger og flyder omkring pool området når folk har drukket det og stillet det tomme glas på et bord. Her burde hotellet bruge plast glas som kan genbruges. Både godt for miljøet og for pool området.

 
11-02-2019

Indlæg af Per H København, Danmark

Det hidtil bedste ophold i Emiraterne!

For tredie gang var vi i Emiraterne og nyde sol og varme. Alle gange har der været et rigtig godt hotel, og Radisson Yas Island viste sig også at være en super god oplevelse. God mad og vin og dejlige omgivelser. Tjenerne i restauranten var meget venlige, opmærksomme og omsorgsfulde og maden var upåklagelig - eneste problem var, at det var svært ikke at spise for mange af de m eget lækre desserter. Vi gjorde flittigt brug af både poolen (29 grader - herligt) og fitness centret. I sidstnævnte var der lavet total renovering med helt nye maskiner - det fungerede bare perfekt. Eneste problem vi oplevede var i jacousi for kvinder. 1. gang var der ikke vand i bassinet, og de øvrige gange kunne den kun tændes med hjælp fra personalet. Mændenes fungerede perfekt. Noget der også udmærkede stedet var, at der var mange muligheder for at komme rundt i omgivelserne, vi var på Yas Beach, Yas Mail, Omkring Ferrari World og i Yas Marina, hvorfra vi havde glimrende syn til træningsaktiviteterne på Formel 1 banen. Da vi tidligere var i Fujairah og Ras Al Khaimah var vi begrænsede til hotellets område, med mindre vi benyttede an arrangeret tur.

 
09-02-2019

Indlæg af HanneN270

Fantastisk ferie

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie. Vi holdt ferie på dette hotel sidste år og valgte det samme igen. Vi var så heldige at vi fik samme værelse som sidste år. Vi kommer helt sikkert tilbage igen og ser frem til værelse 122. Et fantastisk hotel med det mest smilende og venlige personale vi har oplevet. Alle er bare så søde og hjælpsomme. Maden er fin, især den station hvor de laver forskellige retter hver dag hvor man selv kan bestemme hvad man vil have i af forskellige engredienser.