1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Crowne Plaza Yas Island

  • • Tilkøb All Inclusive
  • • Midt på livlige Yas Island
  • • Opvarmet pool med swim up-bar

Midt på livlige Yas Island ligger Crowne Plaza Yas Island. Her er flere restauranter, pool med swim up-bar, børnepool, fitness, spa og meget mere. Med sin centrale beliggenhed er det nær alle øens attraktioner og du kan gå til Yas Beach på ti minutter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Placering på Yas Island Yas Express
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 40 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Opvarmet pool med swim up-bar. Separat børnepool i skygge. Solstole og parasoller. Håndklædeservice. Gratis hotelbus og gratis entre til Yas Beach, som er en beach club med fin strand, pool, skønne solsenge og restauranter. Der er ca. 10 minutters gåafstand til stranden.
På hotellet er der en asiatisk restaurant, Jing Asia, som også serverer internationale retter. Her er også to middagsrestauranter. Stills Bar & Brasserie med europæiske retter. På Barouk kan du nyde libanesisk mad og shisha-servering i haven. På hotellet er der også Sundowner Pool Bar og en lobbybar.

Gratis fitness (aldersgrænse 16 år). Squash, gratis baneleje men udstyr med betaling. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling Frisør. Gratis sauna. Gratis børneklub i hotellets regi. Legeplads. Room service døgnet rundt. Vaskeservice. Hæveautomat. Gratis parkering. Receptionen har åben døgnet rundt.

Måltider

Morgenmadsbuffét. All Inclusive, helpension og halvpension mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 06.00-10.30 i buffetrestauranten Jing Asia
- Frokost, kl. 12.30-16.00 i buffetrestauranten Jing Asia eller fra kl 12.00 på Sundowner Pool Bar
- Middag, kl. 19.00-23.00 i buffetrestauranten Jing Asia. På lørdag-onsdag kan middag også nydes fra fast menu i Stills Bar & Brasserie eller Barouk. Bordbestilling påkrævet for middag
- Forfriskninger, te, kaffe, udover drikkevarer til måltid ad libitum, kl. 12.00-20.00 i Sundowner Pool Bar
- Alkohol drikkevarer, kl. 20.00-23.00 i Sundowner Pool Bar

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.