1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Centro Yas Island

  • • Gratis hotelbus på Yas Island
  • • Et moderne byhotel
  • • Tilkøb halvpension

Centro Yas Island er et moderne og billigt byhotel midt i Emiratets forlystelsescentrum Yas Island. På øen findes attraktioner i verdensklasse, uanset om du er til golf, racebiler, vandland, shopping eller strandliv. Hotellet tilbyder gratis bus til alle steder på øen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På byhotellet Centro Yas Island er der pool med solstole og parasoller. Du har også adgang til poolen på søsterhotellet Rotana Yas Island, hvor der er separat børnepool i skygge. Gratis håndklædeservice.

På hotellet findes en international buffetrestaurant, hvor morgenmadsbuffeten også serveres hver morgen. Bar med enkle retter og en deli med take-away, der er åben døgnet rundt.

Gratis fitness. Gratis hotelbus på Yas Island. Vaskeservice mod betaling. Døgnåben reception.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr. Ved halvpension kan du vælge mellem morgenmad og frokost eller morgenmad og middag. Undtagen nytårsaften 31/12, her er halvpension morgenmad og frokost.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.