Bedømmelse af Beach Rotana Abu Dhabi

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 104 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Karina,
Thisted

+
God service og hyggelige omgivelser overalt
-
Ved all inclusive skal der ikke være ekstra betaling ved nogle retter i restauranterne

Bekræftet køb : 2019-04-14


10 ud af 10

Anne-Marie,
Charlottenlund

+
Sødt personale Dejligt rent overalt
-

Bekræftet køb : 2019-03-25


10 ud af 10

Malene,
København

+
Alt var virkelig godt - perfekt kombination af by og familieferie
-
Intet - det var virkelig topklasse.

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Pia,
Broager

+
De mange restauranter og drikkevarerne var top Flot fitnesscenter med gode maskiner
-
Vi ankom med minibus til bagindgangen, det var ærgerligt, da vi fik et forkert forhåndsindtryk. Vi havde bedt om et IKKE rygerværelse, men fik desværre et der lugtede af røg og som vi senere fik bekræftet. Vi kunne ikke umiddelbart få et nyt - øv

Bekræftet køb : 2019-03-17


9 ud af 10

Finn,
Gentofte

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2019-02-04


10 ud af 10

Hans,
Kerteminde

+
Beliggenhe,hotelstandard,strand og opholdsarealer, morgen mad.
-

Bekræftet køb : 2018-12-12


10 ud af 10

,

+
-
Et lille bord og 2 stole på balkon/altan

Bekræftet køb : 2018-12-09


10 ud af 10

Susanne ,
Hårlev

+
Den venlighed man møder alle vegne. Hotellet er så smukt indrettet. Lækker morgenbuffet.
-
Kan ikke komme på noget

Bekræftet køb : 2018-11-21


10 ud af 10

Bente,
Rødovre

+
Servicen
-

Bekræftet køb : 2018-11-12


10 ud af 10

Søren,
Havdrup

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

5689 bedømmelser
Meget godt
 
3626
Godt
 
1420
Middel
 
374
Mindre godt
 
147
Dårligt
 
122

5 nyeste bedømmelser

14-03-2019

Indlæg af Mogens k

Ferie

Det var et fantastisk hotel med rigtig gode restauranter. Vi havde All Inclusive og det vil vi klart anbefale da det er dyrt at gå ud og spise på restauranterne. Det giver også mulighed for at nyde vin og drinks hele dagen og restauranterne kan vælges både til frokost og middag om aftenen. Der mangler dog en indendørs pool og spa-områderne er kønsopdelt.

 
16-03-2018

Indlæg af EBN53 Vesløs, Danmark

God ferie

Vi har haft en rigtig dejlig ferie, på et fantastisk hotel. Der var p.t. En del vejarbejde uden for hotellet, men det var på ingen måde generende. Beliggenheden er perfekt. Det er midti byen og samtidig med adgang til en strand og Mall. Personalet var fantastisk.

 
08-01-2018

Indlæg af pias513

Very good

Et dejligt 5 stjernet hotel. I sær deres fitness og pool var af rigtig god standard. Det er meget dyrt at spise og drikke på hotellet. Så ville en anden gang overvejer all inkl. Ligger lige op af Abu Dhabi mall, men så er der heller ikke meget andet at se.

 
24-04-2016

Indlæg af Conny N

Udsøgt service

Bestemt et hotel der kan anbefales, alt fungerer og dit mindste ønske bliver efterkommet. Dejlige restauranter med meget varieret udbud. Stranden er vidunderlig, at sidde under palmerne med en lille brise fra Golfen er som at få fyldt energien direkte ind i kroppen. Hotellet er stort, og det summer af mennesker, hvis man ønsker ro og hjemlig hygge er det ikke man skal bo, men hvis man ønsker en bid af den globaliserede verden er det et rigtig godt valg.

 
23-09-2019

Indlæg af Paul R West Yorkshire. England

Excellent once again

We have just returned from our third stay at the Rotana and we thoroughly enjoyed it once again. The Dine around package is the best we have had. We will return again. If there was anything to be critical of I would say that rooms in the tower need upgrading as they are a little outdated. But overall the stay was fantastic.