1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Al Raha Beach - Vinter 2018/19

 • • Tilkøb All Inclusive
 • • Børn spiser for 1 krone
 • • Nær Yas Island med eventyr for hele familien

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi og er et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Hotellet har et stort og indbydende poolområde samt en privat sandstrand, der kantes af palmer. Med faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitness, kan du se frem til en komplet ferieoplevelse!


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Pool and personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 20 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
Al Raha Beach har en skøn beliggenhed lige ved sandstranden i udkanten af Abu Dhabi. Hotellet tilbyder rummelige superior-værelser for hele familien. Her er også et poolområde med pool, der har en børnesektion samt en separat børnepool. Begge pools er temperaturreguleret. Solstole og parasoller. Gratis indendørs pool. Ved hotellets private sandstrand er der også solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. På halvøen udenfor hotellet foregår der byggeri der kan opfattes som forstyrrende, og vandet kan til tider være grumset.

Stort udvalg af restauranter og barer
På Al Raha Beach er der flere restauranter med forskellige køkkener. Buffetrestauranten Sevilla har forskellige temaer hver dag fx asiatisk, italiensk og arabisk. Der er også a la carte-restauranter, der tilbyder forskellige specialiteter. På La Piscine serveres traditionelle retter fra Mellemøsten. Restaurant Wanasah byder på en arabisk menu, og på Azur kan du nyde lækre italienske smage. På hotellet er der også caféer, barer og en natklub.

Baristakaffe på Mondo Coffee
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee serveres skøn kaffe. Her er der lært baristaer op i den ædle kaffekunst. Du kan bl.a. købe arabisk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige friskpressede juicer, lokale bagværk og is med tilbehør - alt af højeste kvalitet.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
På hotellet er legerummet Pollynesien med spil og legesager. Fem dage om ugen er legerummet bemandet af uddannet, skandinavisktalende personale. Polly & Mino Playtime er to timer med aktiviteter, som tegneskole og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. Èn gang i ugen er der minidisco.

På hotellet er der også en legeplads, samt en svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere.

Book en børnepakke

For en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn, foreslår vi, at du booker vores børnepakke med klapvogn, børnestol og rejseseng. Børnepakken bookes sammen med din bestilling af rejsen. Du kan også tilføje børnepakken efterfølgende ved at logge ind på Min Booking. Vil du kun booke én af tingene i børnepakken, kan du også det.

Sport, træning og spabehandling
På Al Raha Beach er der et gratis veludstyret fitness. Der er også gratis morgenyoga fem gange i ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Der er også holdtræninger, som du kan deltage i. Tider og aktuelt program fås på hotellet. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod et depositum i receptionen.

Gratis basket, beach volley og bordtennis. Jet ski og windsurfing mod betaling. I hotellets luksuriøse spaafdeling tilbydes du massage og flere forskellige behandlinger mod betaling. Her er også en sauna og en indendørs pool for voksne mod betaling.

Øvrigt på hotellet
Receptionen er åben døgnet rundt. Butik. Gratis wifi. Udendørs parkering. På hotellet er der er legeplads. Hotellet ligger 20 meter fra nærmeste shoppingcentrum. Fra hotellet er der ca. 30 kilometer til centrum af Abu Dhabi samt ca. 10 min. i bil til Yas Island, hvor man finder Ferrari World og Yas Waterworld.


Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag og nytårsmiddag. Halvpension, helpension, Soft All Inclusive eller All Inclusive Ultra mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børnene for kun 1 krone.

All Inclusive

Ved Soft All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-11.00, i buffetrestauranten Sevilla
- Frokost, kl. 12.30-16.00 i buffetrestauranten Sevilla
- Middag, kl. 19.00-23.00 i buffetrestauranten Sevilla
- Måltidskupon der kan anvendes i a la carte-restaurant til en værdi af 80 AED/dag (40 AED/dag for børn). Reservation kræves til middag
- Forfriskninger, te, kaffe ad libitum, kl. 10.00-23.00. Obs! Drikkevarer med alkohol indgår ikke i Soft All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden:
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

På halvøen udenfor hotellet foregår byggearbejde, der kan virke forstyrrende. På grund af byggearbejdet kan vandet være grumset.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi