Al Raha Beach - Vinter

apollo mondo selected

 • • Tilkøb All Inclusive
 • • Lige ved stranden
 • • Et Apollo Mondo Selected hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi og er et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Hotellet har et stort og indbydende poolområde samt en privat sandstrand, der kantes af palmer. Med faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitness, kan du se frem til en komplet ferieoplevelse!


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Det hele.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
Al Raha Beach har en skøn beliggenhed lige ved sandstranden i udkanten af Abu Dhabi. Hotellet tilbyder rummelige superior-værelser for hele familien. Her findes et hovedpoolområde, der netop nu er lukket pga. renovering (åbner i februar 2020). Et andet poolområde, ca. 250 meter fra hotellets hovedindgang er stadig åben med pool med børnesektion og separat børnepool. Begge pools er temperaturreguleret. Solstole og parasoller. Gratis indendørs pool. Ved hotellets private sandstrand er der også solstole og parasoller. Gratis pool- og strandhåndklæder.

Stort udvalg af restauranter og barer
På Al Raha Beach er der flere restauranter med forskellige køkkener. Buffetrestauranten Sevilla har forskellige temaer hver dag fx asiatisk, italiensk og arabisk. Der er også a la carte-restauranter, der tilbyder forskellige specialiteter. På La Piscine serveres traditionelle retter fra Mellemøsten. Restaurant Wanasah byder på en arabisk menu, og på Azur kan du nyde lækre italienske smage. På hotellet er der også caféer, barer og en natklub.

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café serveres skøn kaffe. Her er der lært baristaer op i den ædle kaffekunst. Du kan bl.a. købe arabisk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige friskpressede juicer, lokale bagværk og is med tilbehør - alt af højeste kvalitet.

Club Polly & Mino og svømmeskole
I Apollos børneklub, Club Polly & Mino, kan børnene tage del af et bredt aktivitetsprogram. Her tilbydes også svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på det lokale sprog og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino.

Book en børnepakke
For en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn, foreslår vi, at du booker vores børnepakke med klapvogn, børnestol og rejseseng. Børnepakken bookes sammen med din bestilling af rejsen. Du kan også tilføje børnepakken efterfølgende ved at logge ind på Min Booking. Vil du kun booke én af tingene i børnepakken, kan du også det.

Sport, træning og spabehandling
På Al Raha Beach er der et gratis veludstyret fitnessrum. Der er også gratis morgenyoga fem gange i ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Til tider tilbydes også anden holdtræning på hotellet. Tidspunkter og aktuelt program fås på hotellet. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod et depositum i receptionen.

Gratis beach volley og bordtennis. Jet ski og windsurfing mod betaling. I hotellets luksuriøse spaafdeling tilbydes du massage og flere forskellige behandlinger mod betaling. Her er også en sauna og en indendørs pool for voksne mod betaling.

Øvrigt på hotellet
Receptionen er åben døgnet rundt. Butik. Gratis wifi. Udendørs parkering.
Hotellet ligger 20 meter fra nærmeste shoppingcentrum. Fra hotellet er der ca. 30 kilometer til centrum af Abu Dhabi samt ca. 10 min. i bil til Yas Island, hvor man finder Ferrari World og Yas Waterworld.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Jule- og nytårsmiddag. Halvpension, helpension, Soft All Inclusive eller All Inclusive Ultra mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider (i bookingen før afrejse), spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved Soft All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-10.30, i buffetrestauranten Sevilla
 • Frokost, kl. 12.30-16.00 i buffetrestauranten Sevilla
 • Middag, kl. 19.00-22.30 i buffetrestauranten Sevilla
 • Måltidskupon der kan anvendes i a la carte-restaurant til en værdi af 80 AED/dag (40 AED/dag for børn). Reservation kræves til middag
 • Forfriskninger, te, kaffe ad libitum, kl. 11.00-23.00. Obs! Drikkevarer med alkohol indgår ikke i Soft All Inclusive
 • Fredagsbrunch, kl. 13.00-16.00

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden:

 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hovedpoolen er på nuværende tidspunkt lukket på grund af renovering frem til februar 2020. Alle faciliteter såsom solstole og poolbar findes ved det andet poolområde, ca. 250 meter fra hovedindgangen på hotellet. Hotellets indendørs pool og Swim School by Apollo er ikke påvirket.

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkningen tilbagebetales depositum.

Apollo Mondo Selected-konceptet er gældende i perioden 14/10 2019 - 12/4 2020.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Løbetræn på Al Raha Beach

Vil du løbetræne på Al Raha Beach kan du hente kort med løberuter ned her. Ruterne er udarbejdet af Peak Performance.