Single's day!

Rejs alene sammen med andre

Med Apollo har du masser af muligheder for at rejse alene på ferie, men ønsker du ikke at være helt alene, så kan du også deltage i en grupperejse eller vælge et træningshotel med amsser af sociale aktiviteter. Her kan du finde aktuelle grupperejser, hvor du rejser alene sammen med andre, og ofte med det meste inklusiv, som transfer, mad på flyet og bagage. 

 

Du kan også vælge at deltage i øvrige gruppe events eller rejse til et Apollo Sports-hotel med masser af aktiviteter og gæsteinstruktører. Se datoer for gæsteinstruktører og gruppeevents på vores træningskalender og find en dato der passer dig. Til træningskalenderen »

Her finder du solorejser uden enkeltværelsestillæg. På udvalgte hoteller, værelsestyper og afrejseperioder, slipper du nu for enkeltværelsestillæg. 

 

Et enkeltværelsestillæg er det, du betaler ekstra for at bo alene på fx et dobbeltværelse i forhold til prisen pr. person, når to personer deler et dobbeltværelse.

Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og enkeltværelsestillægget trækkes automatisk fra ved bestilling. Booker du en rejse på den sidste dag af tilbuddets afrejseperiode, gælder tilbuddet for rejser af en uges varighed. Tilbuddet gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Steris

1-værelses lejligheder er uden enkeltværelsestillæg i perioden 15/4-3/6 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København, Billund & Aalborg.

Corali (Lesvos)

1-værelses lejligheder er uden enkeltværelsestillæg i perioden 28/5-18/6 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København.

Elvita

Kan bookes uden enkeltværelsestillæg i afrejseperioden 7/5-31/5 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København & Billund.
Simic
• Inklusiv morgenmad

Simic

Dobbeltværelser kan bookes uden enkeltværelsestillæg i afrejseperioden 13/5-27/5 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København.

Yeniacun

2-værelses lejligheder kan bookes uden enkeltværelsestillæg i afrejseperioden 27/4-17/5 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København & Billund.
Albatros (Sivota)
• Inklusiv morgenmadsbuffet

Albatros (Sivota)

Dobbeltværelser kan bookes uden enkeltværelsestillæg i afrejseperioden 8/5-26/5 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København & Billund.
Albatros (Korfu)
• Inklusiv halvpension

Albatros (Korfu)

Dobbeltværelser kan bookes uden enkeltværelsestillæg i afrejseperioden 20/5-3/6 2023. Begrænset antal værelser. Afrejse fra København.

Yoga uddannelse & retreat - Ingen enkeltværelsestillæg

Tilmeld dig denne uddannelse med 50 timers yoga og meditation og bliv certificeret instruktør. Denne rejse er et kombineret kursus og retrreat, som passer perfekt til dig der rejser alene, da du hurtigt vil møde nye yoga-venner.

Pris 8.998,- pr. person når du rejser alene.

Inklusiv, fly, hotel, enkeltværelsestillæg, bagage- og mad på fly, helpension, transfer og certifikat.

Flere afrejsedatoer.

Læs mere og book

Apollo Sports Solo - Singlerejse

Dette er den ultimative singlerejse for den der elsker at være aktiv. Her træner du, nyder livet ved poolen og møder nye venner fra hele Norden. Vælg mellem flere datoer.

Læs mere om Apollo Sports Solo

Singlerejse for seniorer 60+

Med Apollos koncept, Apollo Senior Sports Solo, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. På denne rejse kan du vælge mellem to afgange i 2023 og deltage i aktiv træning med den erfarne danske instruktør, Henrik Andersen.

Læs mere om Apollo Senior Sports Solo

Grupperejse med Birte & Ole til Kos

Rejser du alene, sammen med en ven veninde eller ægtefælle og ønsker du at møde nye mennesker på din rejse, så tag med på denne smukke sommerrejse bag kulisserne til den græske ferie ø Kos med værterne Birte & Ole.

Læs mere om rejsen til Kos

Altid masser af træning & aktiviteter!

Perfekt for dig der ikke vil være helt for dig selv på ferien.

Alt om Apollo Sports

Apollo Sports kan tilbyde et bredt udbud af træningsrejser og aktive ferier. Vil du på en yoga- eller golfrejse? Vi har de helt rigtige hoteller og rejsemål.

Træningskalender

Vores træningskalender er for dig, som vil fokusere på din favoritsport, finpudse teknikken og opleve træningsglæden sammen med andre. I vores fuldspækkede træningskalender finder du et bredt udbud af events på vores Apollo Sports-hoteller.

Sports Inclusive

På vores Powered by Playitas-hoteller vælger du selv tempoet og kan træne alt det du vil, da de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris. Book et hotel med messerabat på 500,- pr. person og Sports Inclusive.


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Se alle vores tilbud

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her