Apollo Sports Solo

Har du lyst til at prøve at rejse på en aktiv ferie alene? Så er dette den perfekte ferie for dig! I løbet af en uge på solrige Fuerteventura og træningshotellet La Pared kan du nyde motion, surf og yoga - afslapning, festligheder og god mad og drikke!

Alt i godt selskab med nye bekendtskaber - eller dig selv, hvis du foretrækker det... Hvad med for eksempel yoga, spansk picnic ved solnedgangen, surfing på en af Europas bedste surfstrande, jacuzzi efter en afsluttet holdtræning eller fest i det fri? Der er noget for enhver smag, og du vælger selv, hvad du vil deltage i.


Bo på træningshotellet La Pared

La Pared - drevet af Playitas, er hotellet for dig, der kan lide aktiviteter, men som samtidig ønsker en rolig og fredelig ferie ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand i La Pared, der tiltrækker surfere fra hele verden. Surfcentret, der også har udlejning, tilbyder daglige kurser (mod betaling) i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandreture, løb og cykling, og der er mange holdtræninger og aktiviteter at vælge mellem for dem, der vil. Hotellet har også gode muligheder for afslapning, og i solo ugen arrangeres der sociale aktiviteter og festligheder.


Hvem kan deltage?

Træn, nyd livet ved poolen, spis godt, mød nye venner, tag på picnic i solnedgangen og fyld på med vidunderlig inspiration. Denne solo-uge er velegnet til alle, og her er gæster fra både Sverige, Norge, Finland og Danmark - og du behøver aldrig at føle dig alene.


Hvordan booker jeg?

Klik på book-linket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Her booker du bare din rejse! Ingen forhåndsregistrering er påkrævet for at deltage i programmet.


Program for ugen

Herunder finder du programmet for Apollo Sports solo uger. Der er træning morgen til aften, blanding af lounge-hangout og festligheder - du deltager så meget eller så lidt, som du vil.

  Ugeprogram november 2020

  Ugeprogram januar 2021

  Ugeprogram marts 2021 

Pris fra: 5.498,-

Hvornår:

22.-29. nov. 2020 (København)

23.-30. nov. 2020 (Billund)

24.-31. jan. 2021 (København)

25. jan. - 1. feb. 2021 (Billund)

21.-28. mar. 2021 (København)

22.-29. mar. 2021 (Billund)

I prisen indgår:

  • Fly tur/retur
  • Ophold i eneværelse
  • Helpension (inkluderet ved bestilling af eneværelse)
  • Skræddersyet træningsprogram for alle Solo-rejsende
  • Alle træningspas jvf. program
  • Professionelle gæsteinstruktører
  • Sociale arrangementer
  • Ordinære aktiviteter på hotellet (se skema)

BookBegrænset antal pladser. 

La Pared – Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Hotellet ligger i rolige omgivelser på klipperne nær den smukke og sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandring, løb og cykling, og der er mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge imellem. I to udvalgte uger har vi ekstra sociale aktiviteter til alle, der rejser alene.

Book her