Apollo Sports Solo - Singlerejse

Har du lyst til at prøve at rejse på en aktiv ferie på egen hånd? Dette er den ultimative singlerejse for dig! Du får her mulighed for at rejse alene, men alligevel ikke ensom, da du helt sikkert kommer til at møde nye venner og nye bekendtskaber fra hele Norden.

I løbet af en uge kan du nyde mange forskellige former for træning, afslapning og festligheder, kombineret med god mad og drikke. Vi har noget for enhver smag, samt træningsniveau, og du vælger helt selv hvad du har lyst til at deltage i, samt hvor meget du har lyst til at deltage i.

Følg med når vi rejser afsted til vores Apollo Sports powered by Playitas-hoteller og få en god oplevelse du sent vil glemme.


Bo på vores powered by Playitas-hotel

Vores Apollo Sports - powered by Playitas-hoteller tilbyder et spækket udvalg af sport og aktiviteter, samt en god beliggenhed med smuk udsigt over havet. Omgivelserne er perfekte til vandreture, løb og cykling. Alle træningsfaciliteter er indenfor gåafstand og der findes mange gruppetræningspas og forskellige aktiviteter at vælge imellem, for dem som har lyst. Der er gode muligheder for afslapning i solo-ugen, og der arrangeres desuden sociale festligheder, for de som har lyst til dette


Hvem kan deltage?

Træn, nyd livet ved poolen, spis godt, mød nye venner, tag på picnic i solnedgangen og få vidunderlig inspiration og oplevelser. Denne solo-uge er velegnet til alle som rejser på egen hånd, og her findes gæster fra både Sverige, Norge, Finland og Danmark – i solo-ugen behøver du aldrig at føle dig alene.


Hvordan booker jeg?

Klik på det blå bookinglink og udfyld den særlige tilmeldingsformular.


Program for ugen

Der findes intet fast program for vores solo-uger, da alle uger er forskellige. Vi tilpasser programmet og justerer det alt efter antal deltagere og det specifikke hotel. Du vil hver dag på programmet, altid kunne finde forskellige former for træning fra morgen til aften. Herudover vil der også være sociale arrangementer og festligheder. Det er helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at deltage på de forskellige ting, hvad enten det er træning eller sociale stunder.


Hvad er Apollo Sports Solo? 

Med Apollos koncept, Apollo Sports Solo, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. Undgå at gå på kompromis med dine ledige uger, valg af destinationer og dagsplaner - bestil en solorejse og bestem selv. Rejs alene – men ikke ensom! I løbet af særlige udvalgte uger vil vores Apollo Sports hoteller blive omdannet til hoteller med fokus på rejsende, som rejser på egen hånd. Oplev en træningstur fyldt med sjov træning, og med aktiviteter for alle solorejsende, der gerne vil rejse og møde nye træningsvenner. Du vælger selvfølgelig selv hvad du har lyst til at deltage i, men mulighederne er mange, lige fra morgenyoga, til bobler ved poolen, eller surfing i verdensklasse.

 

Pris fra 7.498,- 

Afrejselufthavn:

  • København & Billund 

Dato & Hotel:

Book 4.-11. juni 2023, Porto Myrina - powered by Playitas. 

Book 15.-22. august 2023, La Pared - powered by Playitas

Book 22.-29. august 2023, Playitas resort

Book 1.-8. oktober 2023, Porto Myrina - powered by Playitas 

Book 8.-16. oktober 2023, Levante - powered by Playitas   

Begrænset antal pladser. 

Dette indgår:

  • Charterfly
  • Indchecket bagage
  • Transfer tur/retur
  • Privat værelse (enkeltværelse)
  • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
  • Skræddersyet træningsprogram
  • Professionel gæsteinstruktør
  • Mingel og festligheder
  • Regelmæssige aktiviteter på hoteller

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Michaela Sperring

Om Michaela Sperring

Michaela Sperring er uddannet sundhedskonsulent, kostvejleder og personlig træner, med fokus på mental sundhed. Hun er opvokset på en fodboldbane og har erfaring som elitespiller, men også som fodboldtræner. Michaela er fra Sverige og er selvstændig inden for sundhed. Hun fungerer som koordinator på Apollo Sports rejser og det er også hende, som sørger for at planlægge ugens program. Med glæde og en positiv energi vil hun inspirere og sørge for en god træning for alle deltagere.

Følg på Instagram: @sperring94


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas