Apollo sports solo

Apollo Sports Solo

Tag med på en uge til solrige Fuerteventura og sportshotellet La Pared, hvor du kan nyde træning, surf og yoga - men også afkobling, god mad og det gode vejr. 

Få nye bekendtskaber - eller nyd ferien selv, det er dig, der bestemmer. Hvad siger du til afslapning ved poolen, morgenyoga, smukke solnedgange, surfing på en af Europas bedste surfstrande, holdtræninger eller kolde drinks under den åbne himmel? Her er noget for alle, og du vælger helt selv, hvad du vil deltage i.

La Pared – Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Hotellet ligger i frodige og rolige omgivelser på klipperne nær den smukke og sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandring, løb og cykling, og der er mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge imellem. I to udvalgte uger har vi ekstra sociale aktiviteter til alle, der rejser alene. Se programmet her og uger samt priser her:

Afrejse uge 34
Pris for en person 3.998,-

Afrejse uge 47
Pris for en person 4.998,-

Book

 

Psst..  Frem til 1. oktober 2019 kan du booke dette hotel for 1 person uden enkeltværelsestillæg!