Apollo sports solo

Apollo Sports Solo

Træt af dine gamle venner eller har du lyst til at møde nye? Her er ferien for dig! I løbet af en uge på solrige Fuerteventura og træningshotellet La Pared kan du nyde motion, surf og yoga - afslapning, festligheder og god mad og drikke!

Alt i godt selskab med nye bekendte - eller dig selv, hvis du foretrækker det... Hvad med for eksempel swimmingpool, morgenyoga, spansk picnic ved solnedgangen, surfing på en af Europas bedste surfstrande, jacuzzi efter en afsluttet holdtræning eller fest i det fri? Der er noget for enhver smag, og du vælger, hvad du vil deltage i.


Bo på træningshotellet La Pared

La Pared - drevet af Playitas er hotellet for dig der kan lide aktiviteter, men som samtidig ønsker en rolig og fredelig ferie ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand i La Pared, der tiltrækker surfere fra hele verden. Surfcentret, der også har leje, tilbyder daglige kurser (mod gebyr) i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandreture, løb og cykling, og der er mange holdtræninger og aktiviteter at vælge imellem for dem, der vil. Hotellet har også gode muligheder for afslapning, og i solo ugen arrangeres der sociale aktiviteter og festligheder for dem, der vil.


Hvem kan deltage?

Træn, nyd livet ved poolen, spis godt, mød nye venner, gå på picnic i solnedgangen og fyld på med vidunderlig inspiration. Denne solo-uge er velegnet til alle og har plads til gæster fra både Sverige, Norge, Finland og Danmark - og du behøver aldrig at føle dig alene.


Hvordan booker jeg?

Klik på reservationslinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Her booker du bare din rejse! Ingen forhåndsregistrering er påkrævet for at deltage i programmet.


Program for ugen

Herunder finder du programmet for Apollo Sports solo uger. Der er træning morgen til aften, blanding af lounge-hangout og festligheder - du deltager så meget eller så lidt som du vil.

Ugeprogram november   Ugeprogram januar   Ugeprogram marts

Pris fra: 5.498,-

Hvornår:

17-24 nov 2019 (København)  

19-26 jan 2020 (København)  

20-27 jan 2020 (Billund)  

15-22 mar 2020 (København)  

16-23 mar 2020 (Billund)  

Rejs fra:

København og Billund

I prisen indgår:

  • Fly tur/retur
  • Ophold i eneværelse
  • Helpension (inkluderet ved bestilling af eneværelse)
  • Skræddersyet træningsprogram for alle Solo-rejsende
  • Alle træningspas jvf. program
  • Professionelle gæsteinstruktører
  • Sociale arrangementer
  • Ordinære aktiviteter på hotellet (se skema)

BookBegrænset antal pladser. 

La Pared – Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Hotellet ligger i frodige og rolige omgivelser på klipperne nær den smukke og sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandring, løb og cykling, og der er mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge imellem. I to udvalgte uger har vi ekstra sociale aktiviteter til alle, der rejser alene.

Book her