Zumba and Dance Fitness Christmas week with Irina Cernova

Er du klar på en aktiv juleuge fyldt med glade rytmer? Den dygtige og erfarne Irina er i denne uge klar til, at give dig en danseoplevelse for livet. Du kan være på alle hold, uanset hvad erfaring du har med dans. Alle timer handler om at have det sjovt samtidig med, at man måske udfordrer sig selv. Du vil helt sikkert lære nogen nye dansetrin I denne her uge på La Pared, hvor der er fuld fokus på Zumba, jule rytmer og dansetrin!


Holdbeskrivelser

Zumba ® - er for alle og enhver krop. Hver time er som en fest! Vi tager "arbejdet" ud af træningen ved at blande lavintensive og højintensive bevægelser i intervaller og ender med en stor kaloriebrændende dansefest. Når først latin- og verdensrytmerne tager over, vil du se, hvorfor Zumba® Fitness-timer ofte kaldes motion i forklædning. Det er en træning for hele kroppen, hvor du kombinerer cardio, styrke, balance og fleksibilitet. Du går fra timen med energi og en følelse af lykke!

Christmas Zumba ® Party – speciel Zumba ® klasse, der vil være fyldt med juleglæde, magisk vinterferie inspireret spillelister og glade moves, der får dig til at svede (åh, undskyld – skinne!). Dresscode er ”Jul på Fuerteventura”, kom i dit mest julede outfit!

Temadans – alle timerne er forskellige og har et overraskelsestema (karneval, Journey Around the World, 90'er Party, Magic of Bellydance osv.). Enkle bevægelser og nemme koreografier er nøglen her. Tag udfordringen op og lad dig selv opleve følelsen, når dansegulvet er dit!


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Book din rejse til hotellet i den pågældende uge, og deltag på træningen. Visse træningspas på Playitas kan dog være mod betaling. 

Dato og hotel:

13.-20. juni 2023, Playitas Resort

Dette indgår:                

  • Dans med Irina
  • Hotel- og træningsresort i topklasse

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren og hotellet:

 

Irina Cernova

Irina Cernova

Irina er Zumba® og dansefitness instruktør/koreograf, fra København og har mere end 15 års erfaring i bagagen. Efter at have undervist i næsten alle Zumba-programmer i de sidste 10 år, er det stadig hendes aller største passion. Hendes elever kalder hende "energibomben" og beundrer hendes positive indstilling og optimisme, men Irinas hemmelighed er enkel: hun giver alltid sig selv 101 %, mens hun underviser og er altid inspireret af hver person, der træder ind til timen.

Udover Zumba underviser Irina også i mavedans, reggaeton, bachata, solo latina og andre dansefitness-programmer, organiserer masterclasses, udendørsklasser, temadansefester og events. Hun har desuden tidligere organiseret danserejser og undervist i dansemesterklasser rundt om i Europa.

Følg Irina på Instagram @irinacernova

Følg Irina på Facebook 

 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​