Yogarejse med Frida Wirsén & Gitte Nyegaard

Vær velkommen på en fantastisk yogaweekend til det spektakulære Kappadokien! Sammen med yogalærerne Frida Wirsén & Gitte Nyegaard tager du på yogaweekend i den lille landsby Üçhisar i hjertet af Kappadokien. Tag en pause fra hverdagen rytme og deltag på et yoga-retreat, der forynger din krop og sjæl samt giver dig fornyet energi.

Her yogaer vi som i et ægte eventyr, med historie og kultur rundt om ethvert hjørne og går langs de smukke skorstene, huler og udskæringer i landskabet. I fire healingdage hjælper yogalærerne dig med at integrere dine yogafærdigheder i din hverdag, for at skabe balance mellem sind og krop. Start dagen med fantastisk morgenyoga og nyd den spektakulære udsigt. De tidlige morgenflyvninger med luftballon skaber en unik atmosfære i Kappadokien-området, som er svær at forklare - det skal opleves!

Yoga er velegnet til både begyndere og mere erfarne yogier. Nogle af de kendte fordele ved yoga inkluderer reduktion af kropssmerter, øget fleksibilitet og styrke samt følelsesmæssig balance. Under turen bor vi på det hyggelige Kistar Hotel og har hele hotellet for os selv. Hotellet er præget af lokalt unikt interiør, og der garanteres en hyggefaktor på 100%.


Om vandreturen

I løbet af dagen tager vi vandreture i Kappadokiens spektakulære landskab. Alt efter vejr og vind vælger vi mellem Pigeon Vally, Zemi valley, Rose Valley. Vi går af en sti, både op og ned. Al vandring er let og ikke særlig teknisk. En lokal guide fortæller os om de steder, vi ser og passerer. De to vandreture vi har planlagt på skemaet, er med en lokal guide. Vi arbejder med erfarne lokale guider, der kender hvert hjørne af området. Alle lokale guider taler engelsk.


Hvem kan deltage

Denne tur er for dig, der kan lide yoga. Du behøver ikke være særlig dygtig til det, men du skal have dyrket yoga før. Turen er ikke et retreat med fokus kun på yoga. Vi samler også kræfter og energi i naturen, går ture og for dem der har lyst, flyver vi i luftballon (mod ekstra betaling).


Om Kappadokien

Det spektakulære landskab i Kappadokien blev dannet for millioner af år siden. Erosion skabt af søer og vandløb, vind, regn og sne, har formet klipperne i landskabet til spektakulære søjler. I disse søjler udhuggede mennesker huse, boliger, kirker og klostre i tusinder af år. Erosionen af ​​ bjergene, sammen med den menneskelige påvirkning af landskabet, har gjort Kappadokien til den legende, som det er i dag. Det er i disse fantastiske omgivelser at vi laver yoga morgen, frokost og aften


Om programmet

Sådan ser en normal dag ud:

07.30 Traditionel Hatha Yoga, 90 minutters dynamisk træning
09.00 Morgenmad
10.00 Vandring
13.00 Frokost
15.00 Workshops, lær om yoga og dens fordele
16.30 Yin Yoga (60 minutter)
17.30 Meditation (30 minutter)
19.00 Aftensmad

Pris: 7.498, -

Dato: 29. september – 2. oktober 2022

Hotel: Kistar Hotel

Inkluderet i rejsen:

 • Rutefly tur/retur med mad ombord
 • 30 kg. Indchecket bagage + håndbagage
 • Transfer til/fra hotel
 • Plads i delt dobbeltværelse
 • Det fulde yoga program med Frida & Gitte
 • Helpension, morgenmad, frokost og aftensmad
 • Enkeltværelsestillæg: 2.300,-
 • En unik oplevelse

BOOK REJSE HER

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

Flytider, pas og visum

København-Istanbul 11.25-15.35

Istanbul-Kayseri 18.10-19.25

Kayseri-Istanbul 11.15-12.45

Istanbul-København 15.20-17.35

Arlanda-Istanbul 11.05-15.35

Istanbul-Kayseri 18.10-19.25

Kayseri-Istanbul 11.15-12.45

Istanbul-Arlanda 14.15-16.50

Visum er IKKE påkrævet for danske statsborgere. Pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomstdatoen. Læs mere om indrejseregler i Tyrkiet her.

Pakkeliste

Husk følgende i din kuffert:

 • Et åbent sind for sjove og spændende øvelser i de smukkeste omgivelser!
 • Yogamåtte
 • 2 yogablokke og et yogabælte (valgfrit)
 • Træningstøj til varmt vejr (dagstid)
 • Tøj til køligere vejr (morgen og aften)
 • Sko til vandreturene

Mad

Den lokale mad er en rejse i sig selv og både morgenmad, frokost og aftensmad giver smagsløgene en kulinarisk oplevelse. Vi spiser klassisk tyrkisk morgenmad med oste, æg, oliven, frisk frugt og grøntsager. Til frokost spiser vi på lokale restauranter, alle med deres lokale specialiteter og om aftenen spiser vi lokal gourmetmad. Der er ingen risiko for, at du går sulten i seng.


 


Om instruktørerne


 

Frida Wirsén har dyrket yoga i mere end 20 år og har undervist i mere end 12 år. Som den erfarne yogalærer hun er, underviser hun yogaudøvere i Hatha, YinYoga, Yoga Nidra og Vinyasa. Da dans alltid har været en stor del af Fridas liv, har hun skabt vidunderlige koncepter som DansYoga, DanceEnergyYoga og VinyasaHealing, der giver dig en vidunderlig kombination af vidunderlige yogastillinger og dansekoreografier. En blanding af Yin og Yang, Ro og Energi samt Ro og Mobilitet. Hun er en af ​​Sveriges aller dygtigste yogalærere og vil altid levere yoga med glæde. To år i træk har hun været nomineret som ’årets forbillede’ og ’årets gruppetræningsinstruktør’ i det svenske ’Guldhjärtat’. Med fodfæste i yogafilosofien blander hun sine koncepter med videnskabelig forankring. Frida er sundhedsforsker inden for medicin og idrætsvidenskab og har skrevet et speciale “Kan yoga reducere stress og motivere til øget fysisk aktivitet?”.

Med sit eget firma "YogaByFrida" etablerer hun koncepter hele verden over gennem workshops, yogaretreats og yogaarrangementer. Som sundhedsinspirator hos Svensk Hälsokost skriver hun artikler om yoga, og hvordan du kan leve et mere holistisk sundt liv. Som den glædesspreder hun er, vil hun gerne inspirere dig til et mere overordnet helbred.

Læs mere om Frida her: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se

Gitte

Gitte Nyegaard er autoriseret yogainstruktør (500 Yoga Alliance), uddannet sportsmassør og personlig træner. Gitte har i løbet af sine i alt 22 år som instruktør lært meget om kroppen og har i dag en holistisk tankegang. Det er især i yoga, at Gitte har fundet sit anker. Gitte kan godt lide styrken og det legende element i den dynamiske yoga og roen i Hatha og Yin yoga. Gitte holder desuden af meditation som virkelig har fanget hendes interesse og er blevet et godt redskab for hende til at finde balancen i livet.

Læs mere om Gitte og hendes yoga på www.bodyyoga.dk eller følg hende på Instagram @bodyyogadk eller på Facebook.


Om hotellet


 

Om kistar hotel

Hotellet har 10 værelser og ligger i den lille landsby Üçhisar, med en spektakulær udsigt over Duedalen og nabolandsbyen Göreme. Hvert værelse er indrettet i sin egen unikke stil og er rent, friskt og komfortabelt. Nogle værelser er i ægte hulestil. Det ældste rum blev bygget for over 500 år siden. Vi laver yoga i hulesalen og udendørs på terrassen. Vi tager også ud til steder i løbet af dagen for at lave yoga i spektakulære omgivelser. Vi nyder god morgenmad og gode middage. Frokost og aftensmad spises nogle gange på forskellige restauranter i Göreme, alt er forudbestilt, praktisk og arrangeret. Alle værelser har bad og toilet. Wifi er tilgængeligt på offentlige områder.