Yoga Week med Linda Hedmark

Linda Hedmark (Yogalistic) besøger La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura. Fokus vil være på krop, sjæl, sundhed og bevægelse og handler om alt fra stærk Vinyasa Flow til blød og afslappende yin yoga.


Om Yoga Week med Linda

Linda har besøgt vores populære Apollo Sports-hotel, La Pared - powered by Playitas flere gange, hvor hun som gæsteinstruktør har sammensat et herligt yogaprogram. Når Linda gæster hotellet, vil du kunne deltage i lang række forskellige yogahold, hvor du som deltager, kommer til at føle dig stærk og rolig. Fokus er på at anvende Yogaen, så den der elsker at træne, får størst mulig gavn af yogaen. 


Holdbeskrivelser

Morgenyoga - langsomt flow. Vi vækker langsomt kroppen og aktiverer den i en rolig flydende session

Yin - en genopbyggende, rolig og meditativ klasse, der beroliger krop og sind, og hvor vi kommer dybt ind i kroppens muskler og bindevæv. Siddende eller liggende stilling holdt i 3-5 minutter.

Yoga nidra - en guidet meditationsteknik, der går ud på at lade kroppen slappe dybt af, mens sindet er vågent og fokuseret. Kaldes også yogisk søvn og kan bidrage til bedre søvn og reduceret stressniveau.

Vinyasa - En dynamisk form for yoga, hvor stillingerne overføres gennem et flow, det bidrager til øget blodcirkulation, fleksibilitet og kropskontrol.

Funktionelt flow - et yogahold der tager udgangspunkt i vinyasaens dynamiske flow, men med fokus på mobilitet og styrke. Stillingerne er enkle og træningen passer til alle.

Mobility drills - Fusionshold, hvor fokus er på mobilitetstræning og de indre muskler. Et nyttigt hold, der gavner alle og er velegnet til dem, der ønsker at udvikle smidighed og styrke. Passer til alle niveauer.

Yoga for sports – Her blander vi mobilitet og yin for at komme ind i dybet af muskler og væv. Perfekt træning for fx løbere, cyklister, golfspillere, triatleter osv.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i yogaen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Yoga med Linda Hedmark
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Linda Hedmark

Om Linda Hedmark 

Linda fra Sverige har altid haft et meget aktivt træningsliv og begyndte at interessere sig for yoga for mere end 20 år siden. Linda har brugt yogaen til at få mere bevægelighed og for at holde sig skadesfri i anden træning, hvilket gør hendes yogahold meget gavnlig i livet generelt. Linda har taget flere uddannelser og har blandt andet læst hos Elaine De Soza i Gøteborg. Linda er uddannet i blandt andet yin- og vinyasa yoga og har afholdt egne Yoga for Sport-kurser og afholder desuden funktionelle flow klasser, hvor fokus er på bevægelighed og styrke, men med udgangspunkt i yogaens positioner og flows. 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​