Yogaretreat 50-hour (1 week)

NYHED! I samarbejde med Satwik School of Yoga (Indien) tilbyder vi ugelange retreats i Porto Myrina - powered by Playitas og La Pared - powered by Playitas. Under vejledning af yogaguruen Riyas Babu får du mulighed for en uges fri fra alle hverdagens krav og behov. Deltag i et 50-timers yoga-retræte for at forynge din krop og sjæl i varme og smukke behagelige omgivelser.


Om retreaten

Den en uge lange helbredende ferie, der drives af erfarne indiske yogalærere, er designet til at hjælpe deltagerne med at integrere yoga viden i deres daglige liv. På daglig basis vil vi praktisere traditionel Hatha yoga eller Ashtanga Yoga, der vil omfatte vejrtrækning, Asana (fysisk praksis) samt meditation. Der vil være mulighed for at se nærmere på de filosofiske aspekter af yoga under de ugentlige workshops, hvis du ønsker at gøre denne læringsmulighed til at forstå yoga som mere end en fysisk praksis.

Vores Yin-undervisning om aftenen vil fokusere på at genoprette og berolige både krop og sind. Der vil være mulighed for at lave yoga og meditation på stranden for virkelig at få mest muligt ud af den smukke natur, der omgiver dig.

Folk med alle konditionsniveauer er velkomne til dette retreat. Nogle af de kendte fordele ved yoga inkluderer reduktion af kropssmerter, øget fleksibilitet og styrke og følelsesmæssig regulering.


Sådan ser en dag ud

8.00 Traditionel Hatha Yoga eller Ashtanga (90 minutters dynamisk træning)

9.30 Morgenmad

11.30 Yoga Chats (3 dage om ugen, lær om yoga og fordele)

13.00 Middagsmad (Frugtfad og økologisk te)

16.00 Yin Yoga (60 minutter)

17.00 Meditation (30 minutter)

19.00 Aftensmad

En dags laver vi strandyoga og meditation (tidsplanen er foreløbig og kan ændre sig).


Fordele ved at deltage på yoga retreat

 • Afslappende og forfriskende
 • En lærerig oplevelse for livet
 • En chance for at komme væk fra hverdagens stress og jag
 • Solrige steder som booster din D-vitamin
 • Afstressende og foryngende
 • Sind og krop balance
 • Helbredende ferie

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at deltage på denne 50-timers retreat skal du tilmelde dig denne yoga retreat-rejse. Tilmeld dig rejsen ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. Vær opmærksom på at undervisningen foregår på engelsk, du skal derfor kunne snakke og forstå engelsk. 

Info om ugen

Pris fra: 12.498,- 

Dato & hotel:

4.-11. september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

18.-25. september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

6.-13. januar 2023, La Pared - powered by Playitas 

20.-27. januar 2023, La Pared - powered by Playitas 

Dette indgår i rejsen:

 • Yoga retreat 50-hour
 • Fly tur/retur
 • Mad ombord på flyet
 • Bagage 20 kg + håndbagage
 • Transfer tur/retur
 • Værelse i delt dobbeltværelse*
 • Helpension (morgen- middag- og aftenbuffet)
 • Hotel & træningsresort i topklasse

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne på rejsen


 

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu lever af, og underviser i yoga - og han er god til det! Ritas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i efteråret 2022 og i vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar er en indsigtsfuld instruktør med en stor passion for yogaøvelser. Han har trænet under forskellige mestre i Indien over ti år og begyndte at dele sin egen viden for 5 år siden. Sujeesh har en alsidig undervisningsstil udviklet ved at blande forskellige stilarter af asana-praksis såvel som Kalari og vejrtrækning. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har stærke interpersonelle og kommunikationsevner og har 5 års undervisningserfaring med internationale studerende på forskellige skoler i Indien.

Han er certificeret lærer med Yoga alliance og har såvel grundlæggende viden om ayurveda, som han deler i sine sessioner, der passer til alle niveauer af elever.

Sujeesh vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i efteråret 2022 og i vinteren 2023.

Manoranjan Chand er en yogalærer som er dedikeret til at dele sin viden om Patanjali Yoga med hele verdenen. Han blev født i Orissa og havde et stærkt ønske om at kende svarene på livet og en højere bevidsthed fra sin barndom. Hans lille landsby havde færre muligheder, så under de mest usædvanlige omstændigheder ved en ødelæggende cyklon i 1999 i Orissa, da han var 16 år gammel, forlod Manoranjan sit hjem på jagt efter svar, der overvældede ham. Efter at have kæmpet for at overleve under umenneskelige forhold i New Delhi og taget dyb fattigdom og slaveri som en værdifuld lære af livet, besluttede Manoranjan at flytte til Kerala, da et tilfældigt møde med en generøs rejsende gav muligheden.

Dette markerede begyndelsen på hans yogiske rejse. Begyndende på græsrødderne startede han først med, at lave mad til yogaskoler, langsomt at finde vej til ayurvediske klasser og derefter til sidst til yoga shalaer. Denne spændende rejse har gjort at han er meget personlig, og en person som alle kan relatere til. Hans klasser er gennemsyret af duften fra ​​hans personlige oplevelser, og intet af det, han siger, kommer fra tør boglig viden, alt er prøvet på egen krop.

Han holdt aldrig op med at lære, og ved enhver mulighed der bød sig, finpudsede han sin viden med certificeringer og grader inden for sit felt. Han står nu på spidsen til at blive et sandt ledelys med næsten 10 års undervisningserfaring, i at træne dedikerede yogier rundt om i hele verdenen.

Manoranjan vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i efteråret 2022.

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’

Mahendra Ji vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i vinteren 2023. 


Om hotellerne


 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​