Yoga- og pilatestræning med Wiseonlife

Vi er glade for årligt at kunne tilbyde wiseonlife's kvalitets yoga-pilatesferie til skønne Sivota på det lokale græske fastland med den dygtige yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Mabel Kernn. Mange yogarejser er individuelle - men ideen med denne yoga-pilatesferie er at det skal være muligt at tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.


Om rejsen

Rejsen er til dig som har lyst til at hygge dig, slappe af, læse en god bog, gå dejlige ture ved havet, svømme i poolen og træne Pilates og Yoga morgen og eftermiddag. Derudover får du rig mulighed for at opleve alle de andre ting, som hotellet og området byder på. Er du til det kulturelle er der mange muligheder fx for at besøge det UNESCO fredede spektakulære kloster Meteora, der ligger højt oppe eller sejle til smukke Korfu By. Det kan du gøre på egen hånd eller med Apollo.


Hvem kan deltage?

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne, uanset niveau. Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke at deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.


Om hotellet

Vi bor på det lille familiedrevne og børnevenlige hotel Mega Ammos, der ligger ned til den store Mega Ammos Strand 2,5 km syd for Sivota by. Hotellet ligger alene og indbyder til ro og nærvær. Det er det hyggeligste lille hotel med oprigtig hjertevarm og personlig atmosfære, og her er skøn udsigt ud over bugten fra både restaurant og pool område. Oliven- og citrontræer giver læ og skygge ved poolen sammen med parasoller. Her er roligt og stille og tilstrækkeligt med liggestole, så du skal bare nyde fuglene og cikaderne.

Fra hotellet går du af en lille skovsti ned til Mega Ammos stranden, der er omkranset af klipper. Den har små runde sten, liggestole og rent turkisklart vand. Udover at ligge og nyde solen og vandet, kan du også prøve vandsport og nyde de hyggelige tavernaer. Hen under aften er her en særlig stemning, da lyset falder lavt, og oplyser den gyldne klippe og de bjerge der ligger ude langs kysten. 

Hvis du vil google efter restauranter m.m. i Sivota skal du skrive "Syvota", Thesprotia Region (for ikke at lande på Sivota på Lefkas).

 

Info om ugen

Pris: fra 4.698, -

Dato & hotel: 10. oktober-17. oktober 2022, Mega Ammos Hotel

Afrejselufthavn:

København og Billund

Dette indgår:           

  • Boende i delt dobbeltrum
  • Transfer tur/retur
  • Morgenmad på hotellet
  • Yoga tilkøbes til kr. 1.400, -
  • Eneværelsestillæg kr. 1.550, -
  • Halvpension og helpension kan tilkøbes

BOOK

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren på denne rejse


 

Wiseonlife

Mabel Kernn har en baggrund som fysioterapeut, yoga- og pilatesunderviser. ’Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en Pilates- og yogalæreruddannelse i ryggen har jeg efterhånden samlet 20 års undervisningserfaring og mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.’

’Min passion er blevet mit arbejde og jeg har nu også i over 18 år været praktiserende fysioterapeut i København. Jeg glædes dagligt over at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat.’

’Til daglig arbejder jeg som praktiserende fysioterapeut og underviser hos Kiropraktik i Centrum, på Havnestadsklinikken på Islands Brygge og hos SALIG på Østerbro. Det er bl.a. også her at jeg har mine yoga- og Pilateshold og afholder mine workshops.’