Yoga og meditation med Esther Sorgenfrei Blom

Velkommen til en uge med den erfarne Esther Sorgenfrei Blom fra Wakeful heart.

Oplev fordybelse i Zen, mindfulness og yoga. Krop, sind og sjæl er i fokus denne uge, i vekselvirkning med hverdagen på en ferie med måltider og interaktion med andre. Zen og Mindfulness som praksis rækker langt ud over meditationspuden og yogamåtten, det er dér, vi virkelig kan have gavn af det. Yoga træner vi for at få sundhed, styrke og smidighed i krop og sind. Meditation i form af Zen og mindfulness træner vi, for at få mere ro, plads og glæde i sindet og sjælen. I kombination er potentialet for et liv med glæde stort.


Holdbeskrivelser

Wakeful Heart Yoga: Yogatime inspireret af Iyengar yoga med fokus på kerne og integritet i kroppen, styrke og smidighed. Instruktionerne er enkle og præcise og kropsbevidsthed og kontakt trænes gennem yogaen. Timen starter med opmærksomhed på krop og åndedræt og afsluttes med afspænding. Stillingerne tilpasses den enkelte.

Wakeful Heart Restorative Yoga: en yogatime med fokus på ro og fordybelse, hvor vi tilbringer længere tid i stillingerne.

Vitalizing yoga: En yogatime der er styrkende og samlende og med ånderæt

Mindfulness: Mindfulness, bevidst nærvær, er en nysgerrig, åben, interesseret og ikke-dømmende indstilling, som vi træner gennem body scan meditation, siddende og gående meditation og i hverdagslivet på hverdagsrutiner og i kontakten med andre.

Zen meditation: Her handler det om at være tilstede her og nu og at være klar over, hvad der foregår i sindet, kroppen og livet. Zen har særligt fokus på, at der ikke er noget andet ”sted”, vi skal hen. Zen træner os i at være lige nu og lige her, støttet af en stærk, klar og kærlig opmærksomhed.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet. Alle kan deltage på alle hold.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

5.-12. september 2023, La Pared - powered by Playitas

29. dec 2023 - 5. jan 2024,   La Pared - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Esther
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK REJSE LA PARED

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

 

 


Om instruktøren

Esther  har i snart 25 år beskæftiget sig med yoga, meditation, Zen og mindfulness, både privat og professionelt. Hun er certificeret lærer i Iyengar Yoga fra B. K. S. Iyengar Yoga Center og i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet. Siden 2016 har Esther studeret Zen og leder den danske afdeling af Boundless Way Zen. Hun er også autoriseret psykolog, er 49 år gammel, mor til Lærke på 17 og gift med Nikolaj. 

"Træning, uanset om det er yoga, barre træning eller pilates er mit åndehul og dér, hvor jeg giver mig selv omsorg og opretholder en god balance i et meget engageret og aktivt liv. Gennem kontakt til kroppen, daglig meditation, ophold på stilhedsretreats flere gange årligt samt anvendelse af mindfulness i både privatliv og arbejdsliv, kan jeg ærligt sige, at jeg "walk my talk". Jeg tilstræber, at min undervisning skal være i øjenhøjde og at det flettes sammen med hverdagen. Jeg nyder særligt den kreativitet, der ligger i at undervise mange forskellige mennesker på alle aldre. Alle er velkomne på mine timer". Du kan læse mere om Esther her.

 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas