Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Velkommen til en uge med en masse yoga på programmet. Al træning er gratis og inkluderet i rejsens pris. Vi træner blød Hathaflow om morgenen og yinyoga om eftermiddagen. Vores gæsteinstruktør Ulrika Friberg fra Studio Yogaheart i Göteborg har mere end 15 års erfaring.

Om yogaen med Yogaheart

Ulrika tilbyder to yoga sessioner pr. dag. Morgenyogaen er en blød hathaflow - hvilket betyder at niveauet er tilpasset så alle kan deltage. Aftenklassen er yinyoga, som også er tilpasset, så alle bør kunne deltage. En uge med yoga vil øge dit velvære, give dig ny styrke og energi.

Holdbeskrivelser

Blød hathaflow - Her kan du øve bløde, fysiske positioner i kombination med klassisk yoga vejrtrækning. En vidunderlig start på dagen. Skaber nye strømme, glad energi, styrke og fleksibilitet.

Yinyoga - Rolig, dyb og gavnlig yoga med fokus på kroppens bindevæv. Du vejledes i at indstille kroppens muskler, så bindevævet kan trænes og strækkes på en mild måde. Alle kan deltage, både dig som er nybegyndere, men også de mest erfarne.

Ugeprogram

Hver session er omkring 55 minutter. Alle yoga klasser tilbydes udover ordinært sport & aktivitetsprogram på hotellet.

Morgenyoga dagligt kl 08:00
Eftermiddagsyoga dagligt kl 17:00
Ulrika Friberg tilbyder også privatlektioner i løbet af ugen (bestilles på hotellet).   

Endeligt program præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Yoga med Ulrika Friberg & Yogaheart
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Om Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Ulrika har over 15 års erfaring i at lede gruppetræning og undervisning i større og mindre yogakurser. I de sidste 20 år har hun studeret og praktiseret flere forskellige yoga stilarter / traditioner.

Ulrika har gennem årene undervist i forskellige yogastudier, større og mindre, og i begyndelsen af 2016 startede hun sin egen virksomhed Yogaheart. Ulrika udstråler en stor taknemmelighed for muligheden for at dele yoga, fællesskab, samtale og glæde med dejlige medmennesker. I sommeren 2017 blev dørene til hendes eget yoga-studie i Göteborg, Studio Yogaheart, åbnet.

 


Om hotellerne

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas