Yoga med Therece Rasmussen i Parga, Parga Beach

Forkæl dig selv med en yogarejse til det skønne Parga.

Hvis du ikke allerede elsker yoga vil du med garanti komme til det på denne yogarejse med yoga instruktør Therece Rasmussen.

Forlæng din sommer med en rejse til det skønne Parga på det græske fastland. Therece har sammensat et ugeprogram og guider dig igennem forskellige former for afspænding og yoga der tilgodeser hele kroppen. Undervisningen er tilrettelagt så alle kan deltage.


Om træningen/yogaen

Ugens Hatha yoga program består af en blanding af smidige samt styrkende øvelser i en præstationsfri zone. Vi vil lave yoga hvor vi kommer til at arbejde med hele kroppen i siddende, liggende og stående øvelser i harmoni med vores åndedræt. Derudover vil der indgå øvelser for bindevævet og jeg afslutter altid med en guidet afspænding.   

Der vil være 3 timers yoga om dagen, morgen og sen eftermiddag. Derudover tilbyder jeg at undervise i en lang Yoga Nidra afspænding en til to gange – afhængig af efterspørgslen. Yoga Nidra afspændingen vil give dig ro og stilhed til gavn og glæde for dit nervesystem. 

Du vil komme til at opleve både liv og ro i krop og sind der vil give dig et mentalt overskud, som du kan tage med dig hjem. Skal du med og tankes op – du har garanteret fortjent det!


Hvem kan deltage?            

Alle kan deltage! Vores træningsrejser er velegnede til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du selv? På denne rejse er du ikke alene og på denne rejse er det let at møde andre ligesindede med samme interesse, uanset om du rejser alene, sammen med venner eller som familie. Kom og vær med på en uge fyldt med yoga, i dejlige omgivelser.


Indkvartering

Vi bor på hotel Parga Beach, et hotel i rækken af Apollo Mondo Selected hoteller, som har en høj standard og komfort. Parga Beach er et lækkert hotel lige ved stranden – med et dejligt poolområde.

Læs mere om hotellet her: Hotel Parga Beach - Apollo Mondo Selected


Hvad siger tidligere deltagere?         

 • 10/10 stjerner fra Lene, Dragør: 'Det bedste var at dyrke Yoga med Therece. Hun er utrolig behagelig. Den fantastiske placering, så tæt på havet.'
 • 9/10 stjerner fra Dorte, Kbh.: 'Gode senge og hovedpuder samt den smukkeste have med mange pool og hyggekroge og så Yoga med Therece.'
 • 10/10 stjerner fra Tine, Kbh S: 'Yoga med Therece. Det har været en meget dejlig yoga ferie med Therece. Therece er meget dygtig og kompetent og jeg vil klart komme igen'
 • 10/10 stjerner fra Marianne, Kbh V: 'Helhedsindtrykket. Smukke omgivelser på hotel området, beliggenheden og direkte til vandet. Venligt og serviceminded personale samt Yoga med Therece som underviser'
 • 10/10 stjerner Mette, Jægerspris: 'Svært at skrive hvad der var det bedste. Skal jeg nævne noget, så var beliggenheden helt i top. Jeg deltog i Yoga med Therece som var det bedste ved ferien. Helt igennem en fantastisk yogalærer. Tager klart afsted igen, hvis hun er på programmet!'

Pris fra: 6.600,- pr. pers. 

Datoer og hotel:  

Inkluderet i rejsens pris:

 • Charterfly 
 • Lufthavnstransfer
 • Inchecket bagage + håndbagage
 • Boende i Deluxeværelse m. balkon/terrasse til 2 personer*
 • Morgenmad på hotellet
 • Undervisning i henhold til Therece Rasmussens uge program

*OBS! Rejser du alene kommer enkeltværelsestillæg på 2.395,-

BOOK REJSEN HER

Spørgsmål om rejsen? Send mail til sports@apollorejser.dk


Om instruktøren & hotellerne


 

Therece Rasmussen  

Therece har praktiseret yoga i mange år, er stadig nysgerrig og opsøgende omkring nye tiltag. Therece har undervist i over 30 år, som helt ung i Jazzballet, senere i motion for mænd, kvinder og børn og i dag er det yogaen som for Therece er:  en nødvendighed – den er forebyggende, vedligeholdende og udviklende for både krop og sjæl.

Therece er oprindelig uddannet socialpædagog med efterfølgende uddannelse i mindfulness (MBSR), kropsterapeut BodyNamic og NLP Coaching Practitioner. Kan desuden give akupunktur NADA behandling.

 

Parga Beach

Populære Parga Beach er med i vores udvalg af Apollo Mondo Selected - udvalgte hoteller af høj standard og komfort. Hotellet ligger i frodige omgivelser, og midt på den fine sandstrand i smukke Parga, hvilket er meget værdsat blandt vores gæster.