Yoga & Mindfulness

Jenny Lindberg

Velkommen til en uge med en skøn blanding af yogaformer, der vil give dig masser af energi. Gæstelærer Jenny Lindberg fra Yoga Living har mere end 20 års erfaring med at undervise i yoga.

I løbet af ugen kommer du til at deltage i forskellige former for yoga, lige fra stille yin yoga til mere dynamisk og flydende yoga. Der kræves ingen forudgående viden om yoga, den er åben for alle niveauer, hvor du tager udgangspunkt i dig selv og din egen unikke formåen.

Alle yogatimer er inkluderet i rejsen.


Om yogaen / holdbeskrivelse

Guidet meditation for at stille dine tanker, berolige dit sind og finde nærvær.
Morgen flow yoga hvor vi vækker kroppen på den bedste måde for dagen. Her præsenteres behagelige stillinger, der strækker kroppen og bløde flows, der starter energien i dig.
Yin yoga er en af ​​de roligste yogaformer med siddende og liggende stillinger. Hver stilling holdes i flere minutter for at stimulere kroppens dybe bindevæv, ledbånd, led og indre organer. Samtidig er det også en øvelse i at kunne give slip og lære at være mere i nuet gennem mindfulness.
Soft flow er en blanding af forskellige former for yoga med bløde og fleksible flows.
Vinyasa flow yoga hvor vi bevæger os mellem forskellige stillinger gennem flows der giver varme. Timen er bygget op omkring et tema, og der er elementer af leg og udfordring for dem, der ønsker det. Tør du gå uden for din komfortzone?!
Yoga energy er en blanding af dynamiske yogaformer. Du kommer til at møde stillinger og flows, der giver dig varme indefra og ud. En yoga session, der virkelig vil give dig dejlig og skøn kraft og energi.
Yoga core, strength and mobility er en skøn yogatime med fokus på at styrke kernemuskulaturen. Vi arbejder med udholdenhed og styrke, men der er også elementer af øget smidighed og bevægelighed i kroppen.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren vil afholde 2-3 pas pr. dag, dog ikke på ankomst- eller afrejsedagen. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.


Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig, der bor på et af de nævnte hoteller. Klik på det blå bookinglink og book en rejse i den pågældende periode. Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.


Informationer om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Afrejselufthavn: København

Datoer & hotel:

Dette indgår:           

  • Træning med Jenny Lindberg
  • Hotel og træningsresort i topklasse
  • Aktiviteter efter hotellets faste program

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mere end 20 års erfaring med at undervise i forskellige former for yoga. Hun er uddannet yogalærer i Hatha, Vinyasa, Ashtanga og Yinyoga, og det er som regel en skøn blanding af disse former man vil få afprøvet sammen med Jenny, som sørger for at alle kan være med. Jenny elsker at træne og inspirere andre mennesker til at have det godt. Siden 2013 har hun drevet sit eget firma, Yoga Living og har også tilbudt konferenceyoga til virksomheder og afholdt flere yogaweekender og yogarejser.


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas