Meditations- og vejrtrækningsteknik med Mahendra Ji

Find din indre fred med vores indiske mester Mahendra Ji. Vi er så heldige, at vi har fået en af ​​vores indiske yogainstruktører til at holde timere for vores gæster på La Pared. Mehandra Ji har specialiseret sig i meditation, vejrtrækningsteknik, yoga mudras og yoga nidra. I denne uge kan du få bedre viden indenfor disse yogaretninger.


Holdbeskrivelser

Yoga Nidra: Yoga Nidra (yogisk søvn) er en guidet koncentrationsteknik/meditation, hvor du slapper godt af. Yoga Nidra udføres liggende og det eneste du skal gøre er at lytte. Ved at lade din bevidsthed følge forskellige visualiseringsteknikker, kommer du i kontakt med underbevidstheden og kan skabe forandringer der.

Hatha yoga: Hatha yoga kaldes også den klassiske yoga. Vi arbejder os gennem hele kroppen for optimal balance både fysisk, mentalt og energimæssigt.

Hatha flow: Denne klasse vil fokusere på energiflow, som er forbundet med mentalt fokus og nærvær i dine bevægelser. Klassen har et meditativt fokus, der løber gennem hele klassen som en rød tråd. Kraft, styrke og vejrtrækning kombineres med ro, fokus og meditation.

Ashtanga vinyasa yoga: En kraftfuld yogatime med fokus på styrke, mobilitet og meditation i asanas/øvelser. En omfattende og styrkende yogatime. Afsluttes med udvalgte pranayam-teknikker (afbalancering af åndedræt og energi) og en kort meditation.

Asanas og pranayama: Denne klasse vil fokusere på vejrtrækningsteknikker og hvordan man balancerer åndedræt og energi.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på opslagstavlerne. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. På Familie HIIT er alle over 5 år velkomne.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris:
Al yoga med gæsteinstruktør Mahendra Ji er inkluderet. Du skal blot booke din rejse med os til hotellet i den pågældende uge. 

Dato og hotel:
2.-6. januar 2023, La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura.

OBS! Bemærk venligst, at ankomst er den 30. december, men Mehandras pas starter først den 2. januar 2023.

Afgangssteder: København, Billund

Dette er inkluderet:

  • Alt yoga fra 2. til 6. januar med gæsteinstruktør Mahendra Ji
  • Topklasse hoteller og træningsfaciliteter

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren og hotellet


 

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017.

Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​