Yoga for surfers & non-surfers!

Følg yoga- og surfdronningen Sofie Simonsson, som tilbyder smukke og opkvikkende yogatimer. Sofie er primært kendt som medaljevinder ved EM i SUP-surfing (2016 & 2017). Landsholdssurfer i SUP-landsholdet samt Holdture til Blue Planet SUP. Men det er nu engang for yogaen, at hun besøger Playitas.

I løbet af ugen sætter vi fokus på en intention for hver yogatime, og lader den gennemsyre krop og sjæl med bevægelse, musik og ord helt inde fra hjertet.

Timerne passer til alle uanset erfaring og niveau, det handler om dig og din egen krop. - ”Jeg tror på balance i både krop og sjæl. Mine klasser er inspireret af mennesker, jeg har mødt rundt om i verden, og yogaklasser, som jeg har deltaget i, hvor jeg tager de stykker med mig, jeg kan lide, og deler dem med dig”.


Holdbeskrivelser

Morning Yoga: Vi begynder dagen med at aktivere kroppen i et skønt flow af øvelser. 

Slow flow Yoga: Her bliver vi i positioner i længere tid og kommer dybere ind i kroppen. Vi får kontakt med de indre følelser i et langsomt tempo. 

Morning Yoga and Meditation: Vi begynder dagen med at få gang i kroppen med øvelser i et flow og afslutter med en længere meditation. 

Vinyasa flow: En klasse hvor vi bevæger os dynamisk i en form for dans tilpasset vores åndedrag.

Yoga lower body: Her er der fokus på kroppens nederste del og vi går i dybden med hofter, bagdel og ben.

Yoga upper body: Vi fokuserar på kroppens øverste del og går i dybden med skuldre, arme, ryg og bryst.

Sunrise Yoga: Her laver vi solhilsner og byde solen velkommen til en ny dag.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse!

Info om ugen

Pris: Alt træning med gæsteinstruktøren på hotellet er gratis. Book blot din rejse til hotellet. 

Dato & hotel: 

Inkluderet i rejsen:

  • Al træning med gæsteinstruktøren
  • Hotel og træningsresort i topklasse
  • Træning, sol og samvær

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Aqua Vista - powered by Playitas 

Spørgsmål? Mail os!

Om Sofie Simonsson

Da Sofie rejste verden rundt, fandt hun sin vej til både yoga og surfing. I dag er det hendes to helt store passioner i livet. På nuværende tidspunkt er Australien hendes faste base og derfra rejser hun rundt i verden og konkurrerer i surfing. Sofie afholder desuden yogahold rundt omkring i både Sverige, på De Kanariske Øer, i Mexico og i Australien. Hendes to passioner er en smuk kombination for krop og sjæl. Det har en stærk forbindelse til hinanden, vigtigheden af ​​åndedrættet, kropskontrol og kontakten med sjælen, dit indre – uanset om det så er yoga eller surfing.

Føld Sofie på instagram her: https://www.instagram.com/sofiesimonssonholistic/


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas