Crossfit for hele familien med Peter "Pansar" Blaha

Grib chancen for at træne crossfit denne sommer sammen med Peter "Pansar" Blaha i enten Porto Myrina – powered by Playitas eller på Sivota Retreat - powered by Playitas. Begge hoteller tilbyder træning i alle dens former for både store og små. Her får du top træning Peter "Pansar" Blaha!

Træningsprofilen Peter "Pansar" Blaha tilbyder crossfit-inspireret træning for hele familien!

I Sverige er Peter bedst kendt fra et populært familieprogram på tv, som en entusiastisk gladiator. Med Peter tilbyder vi Crossfit-inspireret træning med forskellig træning tilpasset alle, sådan så både voksne og børn kan deltage. I løbet af sessionerne vil du komme til at arbejde med funktionelle øvelser og køre sjove træningspas, både i par og individuelt. Ugen afsluttes med en sjov workshop hvor alle kan være med.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.

Hvem kan deltage

På Peters træningshold kan alle deltage, uanset alder. Det kræver dog at børn er ifølge med voksen, hvis de ikke kan deltage selvstændigt, eller hvis de er under 7 år gamle

Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis, når du bestiller en rejse til det pågældende hotel i ønsket uge.

Dato & hotel

1.-8. mars 2022, Aqua Vista – powered by Playitas
11.-18. april 2022, Playitas Resort
24.-31. juli 2022, Porto Myrina - powered by playitas
1.-8. august 2022, Sivota Retreat - powered by playitas

Dette indgår:

  • Træning med gæsteinstruktør Peter Blaha.
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Book Aqua Vista - powered by Playitas Book Playitas Resort Book Porto Myrina - powered by Playitas Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Peter Blaha

Peter "Pansar" Blaha

En glad fyr fra Stockholm med oprindelse fra Tjekkiet, som nu bor i Linköping med sin kone og 2 børn. Peter elsker at træne og at presse sin krop til at blive stærkere og til at blive en bedre Crossfit-atlet. Bedst kendt for at spille skør på tv og er en rigtig vinder type. Har styrketrænet i 24 år og har spillet rugby i 20 år, men gennem de sidste 5 år Har fokus været på at træne og konkurrere i Crossfit. Er iværksætter og driver Crossfit Highway i Linköping, Børnenes Forhindringsbane og ProFitness Camps.

 

Følg på Instagram: @peterblaha


Om hotellerne


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​