Workout Week

Jonna Liljeroth

Tag med holdtræningsinstruktøren og energibundtet Jonna Liljeroth til vores Apollo Sports-hoteller, og fyld en uge med træningssessioner, der får dig til at svede, og dit humør vil være i top!

Når Jonna er på vores destinationer, er energien i top, her er lovet en uge fyldt med rigtig svedige timer og skøn vandtræning. Med musik og et smil på læben guider hun dig gennem timerne, og lader dig inspirere til at prøve varierede og sjove træningsformer.
I vores mørkeste måneder herhjemme er musikken og energien i top på vores sportshoteller. Det er en uge, du ikke vil gå glip af!


Holdbeskrivelser

Bootyburn er en intens intervaltræning, hvor vi fokuserer på at træne ben og numse. Vi opbygger styrke gennem eksplosive øvelser og styrkeøvelser. Vi vil bruge udstyr som step-up board, elastik og vægtskiver. Intervallerne er opdelt i forskellige blokke, da hver blok har forskellige øvelser.

TABATA er en intervalbaseret cardio- og styrketræning. Intervallerne involverer arbejde i 20 sek og hvile i 10 sek, dette gentages 4 gange/blok. Udstyr som trinbræt, reb, minibånd, vægtskiver og egen kropsvægt kan bruges. Variationerne er uendelige. Alle kan deltage på deres eget niveau.

Funktionel træning er en træning, som passer ALLE. Her træner vi hele kroppen funktionelle øvelser, som styrker os indefra og ud.

Slow Yoga er en rolig yogatime med bløde og dynamiske bevægelser. I løbet af timen vil der være i både siddende, stående og liggende stillinger, og nogle vil holdes i længere tid. Målet med timen er at komme tættere på dine tanker og følelser og finde et roligt åndedræt.

Aqua er en energiforstærker! En sjov time, hvor du styrker hele kroppen. Velegnet til alle uanset alder. Når fantastisk musik breder sig over hotellets område, ved du, at det er tid til at hoppe i poolen!


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset tidligere niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.

Information om ugen

Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

Dato & hotel:

22.-29. dec. 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

16.-23. feb. 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejse fra: København 

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Jonna Liljeroth

Jonna Liljeroth

Jonna Liljeroth er 28 år og arbejder som hudterapeut i Stockholm. Hun har været holdfitnessinstruktør siden 2016 og har instrueret mange forskellige klasser. Hun har været afsted med Apollo som sportsinstruktør hos Playitas, i Plakias og Sivota. Jonna er en sprudlende og glad person, der spreder en masse energi omkring sig og elsker at dyrke motion. For Jonna handler træning om at have det sjovt med sine deltagere, men også at turde udfordre sig selv og udvikle sig. Træning er en stor del af et sundere liv og Jonna tror på en varieret træningsform og at finde balance i livet.

Det er et budskab Jonna ønsker at give til sine deltagere og lære dem at finde deres egen motivation for træning og sundhed.

 

 

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas