Meditationsuge med Christina

Følg med på en yogarejse og prøv både afstressende Restore Yoga, muskelopbyggende Powerflow og klassisk Hatha Yoga. Som en ekstra bonus vil du lære det grundlæggende i meditation. Denne uge fokuseres der på kroppen og sjælen.


Holdbeskrivelser

Restore Yoga: Restore yoga er en træning af vejrtrækning og bevægelse. Her ”møder” vi blidt kroppen og udforsker dens muligheder ved at strække og blødgøre. Vi arbejder på at reducere stress og spændinger og på at fremme et stærkt og roligt sind. Vi arbejder med smidighed og genopretter ungdommeligheden i kroppen samtidig med at vi hjælper dig med at håndtere stress.

Power Vinyasa: Power Vinyasa er en dynamisk og kraftfuld træning, hvor flere yogastillinger er forbundet med hinanden i en flydende overgang i rytme med vejrtrækningen. Power Yoga omfatter styrke, fleksibilitet, cardio og balance. Hver klasse er unik og giver ikke kun en fysisk træning for kroppen, men også en træning for det helt indre. Medium niveau.

Hatha Yoga: Hatha Yoga er helt klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser hvor du lærer det grundlæggende og åndedrætsteknikker. Vi vil arbejde med både styrke og smidighed. Begynder- til mellemniveau.

Meditation: Meditation er en øvelse til at fokusere på sindet, uddybe koncentrationen og åbne hjertet op. Meditation er ikke en del af nogen religion. Det er en videnskab, hvilket betyder at meditationsprocessen følger en bestemt rækkefølge, har bestemte principper og giver resultater, som der kan verificeres.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Ugens program præsenteres på stedet, på det specifikke hotel.  

Hvem kan deltage?

Al gruppetræningen henvender sig til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses ud fra deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at tilmelde dig træningen.

Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på hotellet i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

Dette inkluderer:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Christina Widmark

  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren og hotellet

Om Christina Widmark

Christina Widmark er certificeret yogainstruktør med uddannelse fra både Yogaplace og Senses i København. Hendes lære er forankret i Tantra-filosofien. Hun elsker at dele sin hengivenhed til mantraer, mudraer og mytologi, samt at give dig klare biomekaniske asana-instruktioner. Hun stræber altid efter at tilbyde dig nye perspektiver i din praksis og i dit liv. Hun er en venlig og kærlig sjæl og møder alle sine elever med dyb ærbødighed og taknemmelighed.

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​