Meditationsuge med Christina

Følg med på en yogarejse og prøv både afstressende Restore Yoga, muskelopbyggende Powerflow og klassisk Hatha Yoga. Som en ekstra bonus vil du lære det grundlæggende i meditation. Denne uge fokuseres der på kroppen og sjælen.


Holdbeskrivelser

Morgen slow flow - en god start på dagen. Vi går hele kroppen igennem med bløde Hatha-stræk og blidt miniflow.

Yin yang yoga – er en kombination, hvor du både strækker kroppens bindevæv (yin yoga) og styrker kroppens muskler og led (yang yoga). Vi starter med 30 minutters styrkende flow, som bliver til 30 minutters dybe stræk. Læg mærke til en opløftende energi, øget blodcirkulation og iltoptagelse – mens du forbedrer din fordøjelse og dit immunforsvar.

Restorative Yin - er en rolig og meditativ klasse, hvor vi bliver 3-5 minutter i hver stilling, for at arbejde med foryngelse af kroppens bindevæv. Her får du også mulighed for at opleve stilhed, restitution og refleksion. Hver klasse afsluttes med 10 minutters liggende meditation.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Ugens program præsenteres på stedet, på det specifikke hotel.  


Hvem kan deltage?

Al gruppetræningen henvender sig til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses ud fra deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at tilmelde dig træningen.


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på hotellet i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

OBS! Visse træningspas kan være mod mindre betaling på Playitas Resort.

Dato & hotel:

Dette inkluderer:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Christina Widmark

  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

Book La Pared - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren og hotellet

Om Christina Widmark

Christina Widmark er certificeret yogainstruktør med uddannelse fra både Yogaplace og Senses i København. Hendes lære er forankret i Tantra-filosofien. Hun elsker at dele sin hengivenhed til mantraer, mudraer og mytologi, samt at give dig klare biomekaniske asana-instruktioner. Hun stræber altid efter at tilbyde dig nye perspektiver i din praksis og i dit liv. Hun er en venlig og kærlig sjæl og møder alle sine elever med dyb ærbødighed og taknemmelighed.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​