Løbetræning med Urban Tribes

I samarbejde med de svenske løbeprofessionelle Urban Tribes kan du deltage på gratis løbetrænings på vores sportshoteller. Al løbetræning er gratis og ugens mål er, at give alle deltagere en fantastisk løbeoplevelse. Fordelene er mange ved at deltage på træningen, du kan blive en bedre løber og møde andre løbere på hotellet eller på holdtræningen. I slutningen af ugen, vil du helt sikkert føle dig som en bedre, stærkere og frem for alt, en mere tilfreds løber.

Alle kan være med uanset kondition eller fart – Urban Tribes er specialister i at gøre løb sjovt og tilgængeligt for alle. 

Om Løbetræning med Urban Tribes?

Træningsugen består af forskellige morgen- og eftermiddagssessioner, nogle dage kan du deltage på to sessioner om dagen. Stå op tidligt om morgenen og væk din krop op med en morgen løbetur i solopgangen, og start herefter dagen med en god omgang udstrækning. Løbetræningen afholdes på svensk eller engelsk (hvis nødvendigt), og alle fra 15 år kan deltage.

Medbring tøj egnet til løb, vand/vanddunk, energi hvis det er nødvendigt og et godt humør. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet. Opdateret program med mødesteder fås ved ankomst på hotellet. 

Holdbeskrivelser

Start2Run - ca. 2 km (45 min.)
For dem, der vil igang med at løbe. Løbeteknik blandet med løb/gang, balance og enkle styrkeøvelser. 
Træningsform: Ingen krav

Run Proud - ca. 3,5-4,5 km (45 min.)
For dem der vil finde glæden ved løb. Løbeteknik blandes med løb/lettere tempotræning og styrke. Perfekt for dem som vil deltage i løbeevents på 5 km i fremtiden. 
Træningsform: Du kan løbe 10 minutter uden stop

Run Happy - ca. 6-8 km (45 min.)
For dem der elsker at løbe. Dette er udfordrende interval-/fartlegstræning, hvor glæden ved løb er hele oplevelsen. For dem hvor erfaring og hurtighed varierer. Uanset niveau, fra semi-elite/erfaren til den lidt nyere løber finder de fleste sin plads i denne gruppe. Sessionen varer ca. 60 min inkl. opvarmning og afjogning.

Strong – Stations-træning (45-60 min.)
For dem som ønsker alsidig træning. Løbeintervaller, styrke, løbetræning og smidighed fordeles over 4 stationer. Kan tilpasses i det omfang, at opvarmningen kan indeholde løb/jogging/gåture eller stillestående øvelser på stedet.
Træningsform: Ingen krav

Ugeprogram

Se ugeprogram her

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hoteller:
1.-8. oktober 2022, Porto Myrina - powered by playitas

Dette er inkluderet:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktører fra Urban Tribes 
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Porto Myrina - Powered by Playitas

Spørgsmål? Send en mail!

Urban Tribes

Om Urban Tribes

Hos Urban Tribes elsker vi løb. Vi uddanner løbetrænere og tilbyder professionel holdløb for virksomheder. Med vores viden og lange erfaring hjælper vi mennesker og virksomheder med at have det godt, udvikle sig og blive mere aktive. Vi tror på at skabe en bedre verden gennem bevægelse og løb - noget vi vil gøre både let og tilgængeligt, så så mange som muligt får chancen for at løbe.


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​