Løbetræning med Urban Tribes

I samarbejde med svenske Urban Tribes får flere af vores Apollo Sports- og Apollo Mondo-hoteller besøg af deres dygtige instruktører. Foruden hotellernes normale aktivitetsprogram, kan du krydre ugen med løbsspecifik holdtræning.

Om Løbetræning med Urban Tribes ?

Løbetræningen er gratis, og ugens mål er at give alle deltagere en fantastisk løbeoplevelse. Træningsugen består af forskellige morgen- og eftermiddagssessioner, nogle dage kan du deltage i to sessioner om dagen. Vågn op tidligt om morgenen og start med en løbetur, og når solen er stået op, kan du afslutte med udstrækning inden morgenmaden. Sessionerne afholdes på svensk og engelsk (ved behov), og alle fra 15 år kan deltage.

Medbring tøj der er tilpasset løb, vand/vandflaske, energibarer hvis det er nødvendigt og godt humør. Vi tage forbehold for ændringer i programmet. Opdateret program med mødesteder kan ses ved ankomst på transferbussen eller ved check-in.

Holdbeskrivelser

Start2Run - ca. 2 km (45 min.)
For dem, der vil igang med at løbe. Løbeteknik blandet med løb/gang, balance og enkle styrkeøvelser. 
Træningsform: Ingen krav

Run Proud - ca. 3,5-4,5 km (45 min.)
For dem der vil finde glæden ved løb. Løbeteknik blandes med løb/lettere tempotræning og styrke. Perfekt for dem som vil deltage i løbeevents på 5 km i fremtiden. 
Træningsform: Du kan løbe 10 minutter uden stop

Run Happy - ca. 6-8 km (45 min.)
For dem der elsker at løbe. Dette er udfordrende interval-/fartlegstræning, hvor glæden ved løb er hele oplevelsen. For dem hvor erfaring og hurtighed varierer. Uanset niveau, fra semi-elite/erfaren til den lidt nyere løber finder de fleste sin plads i denne gruppe. Sessionen varer ca. 60 min inkl. opvarmning og afjogning.

Strong – Stations-træning (45-60 min.)
For dem som ønsker alsidig træning. Løbeintervaller, styrke, løbetræning og smidighed fordeles over 4 stationer. Kan tilpasses i det omfang, at opvarmningen kan indeholde løb/jogging/gåture eller stillestående øvelser på stedet.
Træningsform: Ingen krav

Ugeprogram

Se ugeprogram her

Hvem kan deltage?

Al gruppetræningen henvender sig til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses ud fra deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at tilmelde dig træningen.

Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på hotellet i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hoteller:
2. okt - 9. okt. 2022, Porto Myrina - powered by playitas

Dette er inkluderet:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktører fra Urban Tribes 
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Porto Myrina - Powered by Playitas

Spørgsmål? Send en mail!

Urban Tribes

Om Urban Tribes

Hos Urban Tribes elsker vi løb. Vi uddanner løbetrænere og tilbyder professionel holdløb for virksomheder. Med vores viden og lange erfaring hjælper vi mennesker og virksomheder med at have det godt, udvikle sig og blive mere aktive. Vi tror på at skabe en bedre verden gennem bevægelse og løb - noget vi vil gøre både let og tilgængeligt, så så mange som muligt får chancen for at løbe.


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​