Træningsuge med SeierFitness

Oplev en fed træning i de skønneste omgivelser til november – tag med Seierfitness på træningscamp til vores sportsresort Playitas på Fuerteventura. SeierFitness har arrangeret en uge der byder på den bedste træning for både krop og sjæl – b.la. yoga, core- og mobilitetstræning, cirkeltræning, TRX, boksning, løb, landevejscykling, svømning og meget mere. Turen er for alle, uanset om du er medlem af Seierfitness eller ej.


Om rejsen

Ugen byder på et træningsprogram med fællestræninger, sociale oplevelser og aktiviteter, hvor du selv kan vælge til og fra efter dit eget behov. Turen henvender sig til dig, der ønsker at ændre vaner, komme i bedre form eller bare gøre noget godt for dig selv. Træningen varetages af Seierfitness eget trænercrew, men vi vil også i fællesskab deltage i nogle af resortets mange spændende træningsmuligheder.


Hotel og mad

Vi kommer til at bo i herlige omgivelser lige ud til havet. På stranden lige nedenfor hotellet starter vi dagen med morgenstræk, og en gå- eller løbetur. Måske endda et havbad hvis vi er friske på det. Playitas råder over flere forskellige swimmingpools samt et olympisk svømmestadion, der er tennisbaner, spa afdeling, golfbane, fitnesscenter og masser af mulighed for at slappe af i solen. Vi spiser på hotellets restaurant buffet sammen, hvor der hver dag serveres lækre varierede retter. Vi anbefaler at man vælger helpension, så vi kan spise sammen hver dag, og du ikke skal bruge energi på “hvor eller hvad vi nu skal spise”. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at deltage på denne rejse skal du tilmelde dig denne specifikke rejse. Tilmeld dig rejsen ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen.


Program

Her kan du se det foreløbige program for ugen. Der kan dog forekomme ændringer.

Program

Info om ugen

Pris fra: 8.998,-*

OBS! +800.- pr. værelse for havudsigt. 

Der findes kun værelser tilbage med havudsigt. 

Dato & hotel:

11.-18. November 2022, Playitas Resort

 Dette indgår i rejsen:           

  • Alt træning med SeierFitness
  • Fly tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage 20 kg + håndbagae
  • Transfer tur/retur
  • Værelse i delt dobbeltrum*
  • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
  • Hotel & træningsresort i topklasse

TILMELD DIG REJSEN 

*enkeltværelsestillæg 2.500, - pr. person

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Lars Frederiksen

Lars er fuldtids personlig træner i SeierFitness og har været over 25 år i fitnessbranchen. Lars charmer dig helt sikkert med sit lune humør. På hans timer er der både tid til snak, hygge og effektiv hård træning.

Lars kommer på turen til at undervise i TRX og styrketræning.

Lars arbejder desuden også som fotograf, så du vil helt sikkert se ham bag linsen undervejs på turen.

Mette Byrjalsen

Mette arbejder som holdinstruktør og personlig træner ansvarlig i SeierFitness. Hun har været i fitnessbranchen i over 15 år, og har en utrolig dejlig energi, der smitter af på hendes omgivelser.

Mette kommer på turen til at stå for morgenstræk på stranden til solopgangen samt puls- og relax/stræk timer.

Mads Seier

Mads (også kaldet hr. Seier som han ynder at blive kaldt) er som de andre instruktører også en “gammel” rotte i faget. Med over 25 år i fitnessbranchen og som manden bag selve SeierFitness, elsker han at give igen af sin lune og glade måde at undervise på. Mads har en evne til alltid at få det bedste frem i folk. På turen kommer han til at undervise i cirkeltræning, TRX og landevejscykling, og det er også Mads der løber med på de friske morgenløbeture.


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​