Træningsuge med fokus på løb og cykling med Kirstine & Jonas

Kom med på en sjov og motiverende træningsuge, hvor fællesskab, løb, styrketræning og cykling er i fokus.

Det bliver en uge, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv, blive klogere på din løbeteknik, og en uge hvor du får en god forståelse af kombinationen mellem løb og styrketræning og meget andet.

Vi lover grin, god musik og ikke mindst - en masse svedige og lærerige timer i fællesskab.


Holdbeskrivelser

RUN
Løbeteknik
– Fokus på de grundlæggende løbetekniske termer og at afprøve disse i praksis. For dem der vil, kan der filmes og gives feedback på løbestil.

Trail – Her skal vi ud i terrænet og løbe. Det kommer til at gå op og ned og blive sjovt. Vi skal væk fra asfalten og ud i det kuperede terræn.

Intervaller –Der kan være tale om korte intervaller, lange intervaller eller en kombination. Vi vil altid starte med en opvarmning i et fællestempo. Intervallerne vil herefter blive tilrettelagt alt efter niveau. Der kan være tale om 400 meters intervaller, bakkesprinter eller noget helt andet.

Løbetur – En god gammeldags løbetur hvor vi i fællesskab løber. Tempoet sætter vi på dagen, alle kan være med og vi har mulighed for at dele os op i to hold.

STRENGTH RUN
Fokus på styrketræning der primært retter sig mod løb, men som også er gavnlig i forhold til triatlon. Fokus vil være på, hvordan du med styrketræning kan optimere dit løb. Alle kan deltage.

Outdoor bike tilpasset forskellige niveauer. Fokus vil være på at komme ud og køre i bjergene, køre med forskellige kadencer og styrke vores endurance. Vær opmærksom på at du selv skal medbringe cykel eller leje cykel på Playitas.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. Dog skal du selv sørge for at medbringe egen cykel, eller leje en cykel på Playitas til cykeltræningen.

Dato & hotel:

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Kirstine og Jonas
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK REJSE

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne


Kirstine Skovgaard Andersen

En aktiv livsstil har i mange år været omdrejningspunktet for mig. Træning og træningsfællesskaber er blevet en stor del af min hverdag. Specielt har jeg en forkærlighed for løb, cykling og funktionel træning, der retter sig imod løb. Jeg har altid været fysisk aktiv, men det var først i 2011, at jeg fandt glæden ved styrketræning og crossfit. Det udviklede sig så til at førnævnte blev kombineret med løb og sidenhen triatlon. Mit eget mål er at gennemføre en ironman. Jeg er uddannet DGI løbetræner og har efterkursuser indenfor løb, bl.a. i forhold til styrketræning og teknik. Derudover er jeg træner i den lokale løbeklub på Frederiksberg i København. Her elsker jeg at kunne motivere og inspirere andre mennesker.

Læs mere om Kirstine her:
https://www.kirstine-skovgaard.dk

Jonas Manley Pedersen

’Løb har i en lang periode været min passion og noget som jeg virkelig værdsætter i min hverdag. Løb er meget mere end bare løb for mig. Løb handler for mig om at bruge kroppen på en aktiv måde. Det handler om at jeg skal presse mig selv for nå mine mål og se hvor hurtig jeg kan blive på 5000 distancen. Udover konkurrenceelementet i løb, så sætter jeg lige så meget pris på fællesskabet ved løb, både i løbeklubben, til races og på de sociale medier. Jeg har en YouTube Kanal, hvor jeg vlogger mine træningspas og giver min egen viden og erfaring om løb videre til andre. Jeg er uddannet DGI løbetræner, har taget diverse kurser indenfor trail, løbeteknik, vejrtrækning m.m. Jeg er løber med stort L og jeg glæder mig til at kunne inspirere og motivere endnu flere til at løbe’

Se Jonas’ YouTube kanal her: https://www.youtube.com/c/JonasPedersen_Runner


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​