Træning med Charlotte Kamp Thuesen

Deltag i en træningsuge med fokus på at det skal være sjovt at træne samt at der skal være plads til alle og enhver. Du kommer til at udvikle dig med garanti og blive bedre. Charlotte sørger for at programmet er sammensat så alle kan være med og at der samtidig bliver taget hensyn til niveauet og efterspørgslen fra deltagerne.


Holdbeskrivelser

WOD/CrossFit: På disse hold kan du forvente, at vi arbejder med forskellige olympiske løft - gymnastiske øvelser samt en god blandet workout hvor du får pulsen op. Der vil blive gennemgået alle øvelser fra start til slut. 

HIIT: Høj intensitet intervaltræning. Med en masse sjove øvelser sat sammen, så du får hele kroppen kørt igennem med god styrke og høj puls. 

Endurance: Høj puls - både i lange og korte intervaller - det er en blanding af løb, roning, bike, burpees etc.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel: 28. maj-4. juni 2022, Cavo Spada, Kreta

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Charlotte
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK DIN REJSE HER 

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne

Charlotte

Charlotte har en god lang erfaring med træning og hele fitnessbranchen generelt. Charlotte er 41 år, er gift og er mor til 3 børn. Charlotte er uddannet personlig træner, og er medejer at træningscenteret ”Garagen 9000 CrossFit”. Charlotte har en stor passion for Crossfit og har dyrket dette siden 2012. Hun har uddannet sig som certificeret Crossfit Leven 1 og Level 2 træner. Charlotte er også en garvet spinninginstruktør med mange timers erfaring i sadlen. Det kan også tilføjes at hun selv har afviklet flere træningscamp udenlands siden 2015. Charlotte brænder for træning og træningsglæde og glæder sig i den grad til at træne sammen med netop dig.

Læs mere om Charlotte og Garagen 9000 her


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018. 

Læs mere om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels