Træningsuge med Anja Nielsen

Funktionel body workout og yoga med personlig træner og yogainstruktør, Anja Nielsen. Få en sjov, aktiv og funktionel træningsuge med fokus på både krop og sind. Du kan deltage på alle hold, uanset om du er nybegynder eller øvet. 


Holdbeskrivelser

Funktionel body – en workout der styrker din krop fra inderst til yderst. Der arbejdes med funktionelle øvelser, som forbedrer din kropsholdning, din styrke og din balance. Der trænes både med redskaber og egen kropsvægt. 

Yogaen Flow - en time som udfordrer styrke og balance.

Yin yoga – en time som giver dig ro, balance og smidighed i både krop og sind. 

Stretch & Relax - ønsker du at få en god og effektiv udstrækning af hele kroppen, samt en skøn afspænding uden at skulle udfordre din krop i diverse yoga stillinger, kan du deltage på dette hold.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel: 7-14. april 2022 på Aqua Vista - powered by Playitas

Dette indgår:           

  • Alt træning med Anja Nielsen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK DIN REJSE HER 

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Anja Nielsen

Anja Nielsen

Anja er medejer af Apollo Fitness i Vejle og har de sidste 20 år arbejdet med sundhed, kost og træning. Hun har et utal af uddannelser bag sig indenfor både personlig træning, kost og yoga. Anja brænder for at formidle sundhed på en simpel og lettilgængelig måde, og brænder specielt for den funktionelle træning. 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas