Swedish Training Camp træningsrejse til Aqua Vista – powered by Playitas, Egypten

Kom med på en træningstur i samarbejde med Swedish Training Camp, en uge med inspiration, viden og træningsglæde! Vi fylder dagene med træning, sol, svømning & skønt fællesskab på sportshotellet Aqua Vista – powered by Playitas i Egypten. Swedish Training Camp inspirerer dig med deres passion og glæde for at få alle i bevægelse og fysisk udvikling. Kombiner dette med foredrag og god mad i et skønt fællesskab med ligesindede. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede i ugens forløb. Vi er omhyggelige detaljerne, så du får en skøn oplevelse hos os.


Ugeprogram

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle og du vælger selv, hvor meget eller lidt, du vil deltage. Vi er i mange år startet dagene med gåture eller en energisk løbetur.

Hver dag vil du kunne deltage i vores populære træningspas indenfor styrke. Her udvikler du dig indenfor netop styrketræning. Vi fokuserer på teknik og gennemgår forskellige muskelgrupper hver dag. Hver dag kan du også vælge at deltage i Cardio Hiit, som er en fitness-baseret træning med fokus på at på pulsen op. Ud over disse populære og fantastiske træningspas har vi andre spændende hold som du kan deltage på, læs mere under holdbeskrivelser.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. 


Hvem kan følge med på turen?

Turen passer for alle, uanset om du er i ny inden for træning eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på kommunikation og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene. Dette er også en tur, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde nye venner, som du vil have det rigtig sjovt med og skabe minder for livet sammen med.

Holdbeskrivelser

Gåtur - Vi går hurtigt og i et tempo, så sveden kommer til at dryppe.

Løb - Distance eller intervaller, i omgivelserne rundt omkring hotellet.

Intervaller med teknik - På pister eller forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår gode tips og teknikker til at forbedre løb. Det er også muligt at deltage i Powerwalking.

Styrke - Udvikling indenfor styrketræning. Dette er vores mest populære træning, hvor vi træner 3 muskelgrupper på én træning og en cardio del. Styrke vener der tilbage hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, uanset niveau. Vi hjælper alle til at udvikle sig, og du vil mærke en udvikling på kun 1 uge.

Cardio Hiit - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Dette er kontrasten til styrke. Cardio Hiit foregår hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udfordre dig selv og din kondition. Alle kan være med, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL - ​​Fokus på at styrke mave, balder og lår. Rigtig god til også at styrke op omkring knæled og hofter og core. En vigtig træning, også for at forebygge skader.

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Bokseinspirerede øvelser kan forekomme. En masse teamwork og high five. Legesyg og sjov.

Core - Kropskontrol med langsomme bevægelser. Fokus på mave, ryg og mobilitet.

Stretch & Relaxation - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og slutte med afspænding/mindfulness. Barfodet på gulvet med rolig musik.

TABATA- Garanti for sved. 20 sek. arbejde, 10 sek. hvile. Musik med nedtælling og nonstop. Enkelt og sjovt for alle. Kan forekomme med eller uden værktøj.

8.998,- pr. person i delt dobbetværelse*

Dato:

15.-23. februar 2023, København

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

Inkluderet i prisen:

  • Fly tur/retur med mad på flyet og bagage
  • Transfer tur/retur til hotellet
  • Delt plads i dobbeltværelse*
  • All inclusive
  • Alt træning med Swedish Training Camp
  • Foredrag med bobler
  • Goodiebag med T-shirt

*Enkeltværelsestillæg 2.000, -

BOOK REJSEN

Begrænset antal pladser!

Kontakt os:

sports@apollorejser.dk


Om Swedish Training Camp

Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan med base i Varberg, Sverige, og er en del af AB Golden Wellness. Swedish Padel Camp har visionen, ”At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at opdage de positive effekter heraf”. Træning skal være sjovt, enkelt og hårdt, og give glæde til en aktiv livsstil. Petra og Håkan hjælper med at gøre træningen mindre kompliceret end den er, og hjælper folk ud af sin komfort zone. Swedish Padel Camp har mange års erfaring med at arrangere trænings- og grupperejser, med over 50 træningsrejser i bagagen.

Instruktørerne på turen

Håkan Johansson - Certificeret padel - og tennistræner, med over 30 års erfaring som fuldtids tennistræner. Uddannet mental coach. Håkan arbejder til dagligt med opgaver som at træne fitnesstrænere indenfor forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. Håkan arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elitespiller i tennis. Erfaring med at instruere grupper i både Sverige og i udlandet. Arbejder sideløbende med studier og træning/konkurrence hos familiefirmaet Golden Wellness AB, både som padeltræner, tennistræner og fitnessinstruktør.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas