Træningsrejse med iFORM - Egypten

Tag med på magasinet iFORM’s populære træningstur til Egypten og kom med til vores sportshotel Aqua Vista – powered by Playitas. I løbet af ugen mødes instruktører og deltagere fra hele norden med stor energi og en fælles interesse for motion og sundhed. Tag med på en uge med fyldt med sol, motion, glæde og skab minder for livet.

Aqua Vista - powered by Playitas, tilbyder alt hvad du kan ønske dig i en kombination af sol- og træningsferie, hvor sundhed og velvære er i fokus. Fra morgen til aften kan du nyde træning, sociale stunder og få inspiration fra iFORM’s dygtige og passionerede instruktører. Endnu en gang har vi sammensat et drømmeprogram med morgenyoga, løb, gåture, effektiv intervaltræning, styrketræning og funktionel træning på nye sjove måder, samt spændende dansetimer, vandaerobic og meget, meget mere.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau og erfaring. Der vil være omkring ti sessioner om dagen at vælge imellem med alt fra yoga, dans, styrke, tabata-træning til powerwalk og intervalløb. Rejser du alene er det muligt at dele værelse med en af ​​samme køn, ellers betaler du lidt ekstra for at bo på et enkeltværelse, dette skal du notere og vælge, når du udfylder bookingformularen.


Ugens program

Vi veksler mellem yoga, dans, funktionel træning, løb, træning i vand med sup boards. Et par aftener afholder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et bedre og sundere liv. Vores iFORM-rejser giver deltagerne ny energi og inspiration til at nå de mål, som de har drømt om i årevis. Eller det kan være, at du kommer hjem med helt nye mål – og samtidig med en motivation for at opnå dem.

Programmet vil blive præsenteret her inden længe.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Det fulde program modtager du ca. to uger før afrejse. Vi garanterer en fyldt uge fra morgen til aften.

Pris fra: 10.498, - DKR

Dato og afrejse:

10-17. november 2022, Stockholm

11-18. november 2022, København

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

  • Inkluderet i rejsen:
  • Fly tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage 20 kg + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Boende i delt dobbeltrum*
  • All-inclusive på Aqua Vista
  • Alt træning Ifølge programmet med IFORM
  • Foredrag og andre aktiviteter med IFORM

*Enkeltværelsestillæg 2.000, - DKR

TILMELD REJSEN HER

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Magasinet iFORM

iFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – ved hjælp af træning, kost og motivation. I iFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater. Magasinet indeholder masser af inspiration til, hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem succesfuldt - også i en stresset hverdag.


Om instruktørerne

Instruktørerne på denne rejse præsenteres snarest muligt.


 


Om hotellet


 

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, prova populära racketsporten padel eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista